Начало » Ferratum – информация и оценка

Онлайн кредит до заплата или на месечни вноски

Предимства
 • Изцяло онлайн
 • Без изисквания за минимален доход
 • Отговор до минути
 • Лесна процедура
 • Без скрити такси и условия
Недостатъци
 • без консултация в офис
 • минимална възраст за кандидатстване - 19 г.

Информация и мнения за Ferratum

Ferratum е основана през май 2005 г. в Хелзинки, Финландия и от тогава разширява дейността си в Европа, Северна и Южна Америка, Африка, Азия и Австралия. Фератум България ЕООД е част от международната компания за финансови услуги Multitude и предлага бързи онлайн кредити.

Според компанията дигиталното банкиране е пътят към бъдещето. Затова са разработили изцяло онлайн процес, чрез който клиентите им да получават необходимите им услуги.

Основни ценности на Ferratum

Професионализъм чрез непрекъснато учене, ясен модел на работа и поемане на отговорност.

Иновация, която подхранва нови идеи, подкрепя принципите на проба/грешка и осигурява конкурентноспособност.

Фокус върху клиентите, за да им предоставят финансови услуги, които да спомогнат за техните успехи.

Етични принципи, които създават доверие и лоялност сред клиентите и служителите им.

Компанията се стреми към отговорно кредитиране без скрити такси и объркващи клаузи.

Кой може да получи онлайн кредит от Ferratum

 • Трябва да имаш навършени 19 години и да имаш добра кредитна история.
 • Не е необходимо да работиш на трудов договор, но трябва да имаш доходи, с които да обслужваш кредита си.
 • Без изисквания за минимален доход.
 • Трябва да разполагаш с валиден документ за самоличност, валиден имейл и телефонен номер.
щастлив работник получава възнаграждение на работното си място

Без значение от твоите нужди, тегленето на онлайн кредит трябва да бъде просто и ясно. Ето защо във Ferratum кандидатстването за заем онлайн e възможно най-лесно. Можеш да попълниш онлайн заявлението си за заем отвсякъде и от всяко едно устройство и да получиш исканата сума бързо и лесно.

Изборът на правилния размер на кредита зависи от твоите нужди. Търсиш финансиране за по-голяма покупка, като нов компютър или ремонт на жилището? Или се нуждаеш от малко допълнителна финансова помощ за наема и сметките?

Видове кредити, които предлага Fеrratum

Онлайн кредит на вноски

Предлаганите от Фератум бързи кредити с месечни вноски са удобно решение, когато имаш нужда от малко по-голяма сума, с възможност да я разсрочиш на няколко плащания. Независимо дали пералнята е отказала, колата не пали или просто имаш нужда да заведеш семейството някъде за уикенда, Фератум е на разположение. Избери сумата и срока, попълни кратка заявка и до няколко минути ще получиш отговор на искането си за кредит.

Сума Срок
400 – 7 000 лв. 2 – 18 месеца

Онлайн кредит до заплата

Ferratum предлага бързо микро финансиране в размер до 1000 лева и срок на изплащане до 45 дни. Целият процес по кандидатстване е изцяло онлайн и отнема няколко минути. В случай, че получиш одобрение на искането си за кредит, сумата може да бъде при теб в много кратък срок.

Сума Срок
100 – 1000 лв. 5 – 45 дни

Първи безлихвен кредит до 1000 лв.*

Всеки първи кредит за суми от 100 до 1000 лева и срок от 5 до 30 дни е с 0% лихва. Връщаш точно толкова, колкото си взел.

* Промоцията е валидна за всички суми на заема със срок от 5 до 30 дни, само за клиенти, които използват за първи път услугите на „Фератум България“ ЕООД.

Нуждаеш се от бърз кредит още сега?

Можем да ти отпуснем до 5000 лева

Задължително поле
Задължително поле
Задължително поле
woman

Ще ти се обадим скоро!

Благодарим ти, че избра нашия заем. Кредитен консултант ще ти се обади на предоставения от теб телефонен номер и ще обсъдите възможностите за кредитиране.

Дублирана заявка

В последните 30 дни имаш подадена заявка за кредит към този кредитор!

Възникна грешка!

Моля, опитай отново малко по-късно.

Виж други предложения

Начини за изплащане на кредита

Може да погасиш своя онлайн кредит по един от следните начини, като задължително в основание на плащане трябва да посочиш ЕГН на титуляра на кредита.

 • Каса на EasyPay – необходимо е да посетиш удобна за теб каса на EasyPay, като предоставиш следните данни:

Получател: Фератум България
Основание за плащане: ЕГН на титуляра

 • Устройство на Cashterminal

От главното меню на Cashterminal избери опция „Банки, Кредити, Лизинги“, избери Фератум България, след това въведи ЕГН и направи плащането. При плащане чрез устройствата на Cashterminal не се заплащат такси.

 • Може да платиш и по банков път чрез интернет банкиране или превод от клонова мрежа на Банка ДСК или Пощенска Банка.
 • Има и опция онлайн, през профила ти в ePay.bg по КИН: 2555964534.
 • За плащане към Фератум Банк: IBAN: BG20BPBI79421020514901 BIC: BPBIBGSF

Ferratum – въпроси и отговори

Трябва ли ми гарант/поръчител? Да. Фератум предоставя единствено обезпечени кредити, при които трябва да бъде предоставен гарант след отпускане на кредита. Същият трябва да бъде пълнолетен, да работи на трудов договор от поне 3 месеца, да получава доход над 1500 лева, да има добра кредитна история и да притежава собствена банкова сметка. В случай, че не разполагаш с такъв, услугата може да ти бъде предоставена от банка, партньор на Ferratum, за което ще трябва да заплатиш определена такса, включена в погасителния ти план.

ferratum изисквания за гарантите по кредит

Има ли някаква такса за разглеждане на искането за кредит? Не. Няма никакви такси, свързани с кандидатстването ти и разглеждане на искането ти за кредит. Независимо дали кандидатстваш за бързи кредити до заплата или кредити с месечни вноски, кандидатстването ти е напълно безплатно.

Може ли да се кандидатства по телефона? Не. За съжаление Фератум предлага само онлайн кандидатстване и не може да кандидатстваш по телефона.

Какво е ЕкстраКеш? Това е специалното предложение на Ferratum за лоялните им клиенти. След като имаш изплатен коректно поне един кредит и имаш активен в момента кредит по който си изплатил поне 3 вноски, може да се възползваш от оферта за допълнителна сума. Повече информация може да намериш на сайта на кредитора.

За какво да внимаваш, когато търсиш оферти за бързи кредити до заплата?

Когато имаш нужда от сравнително малка сума, която можеш да върнеш на заплата, но не можеш да чакаш до тогава, бързият кредит до заплата изглежда като едно разумно решение. Разбира се, важно е да си направиш добре сметката, преди да усвоиш сумата, ако искаш да си спестиш неприятни изненади от недоглеждане. За какво да внимаваш, преди да кандидатстваш?

 • Размерът на кредита. Трябва да бъдеш сигурен, че като изтеглиш необходимата сума сега, ще можеш да я върнеш в необходимия срок. В противен случай има опасност да влошиш кредитната си история и да е по-трудно да вземеш следващ кредит. Освен това, всяко просрочие по кредита е свързано с начисляването на допълнителни такси и лихви, което увеличава задължението ти.
 • Условията по договора. Всеки лицензиран кредитор е задължен да ти предостави условията на кредита ти преди да стигнеш до подписване на договорната документация. Независимо дали става дума за СЕФ (стандартен европейски формуляр) или за проектодоговор, необходимо е да се запознаеш в детайли със съдържанието. В него ще бъдат детайлите за това какви неустойки и такси може да ти бъдат начислени при просрочие или в други случаи. Обикновено условията по договора се подценяват, но те могат да бъдат причина да се откажеш от едни и да избереш други фирми за бързи кредити.
 • Сравни офертите. Въпреки сравнително малкия размер на кредитите до заплата, не бива да подценяваш условията по различните кредити и оферти. Както се казва, горчивината от неуспешната сделка остава дълго след като сладостта от бързината на отпуснатите пари е преминала. Именно в такива ситуации един сайт за сравнение на кредити се явява безценен съюзник.

При спешна нужда от пари, бързите кредити са една много подходяща алтернатива на банковото кредитиране. С все по-широкото навлизане на новите технологии в бизнеса, възможностите да получиш пари на заем веднага се увеличават непрекъснато.

Бързи и практични съвети за бързите кредити

Може да се наложи да прибегнеш до спешни кредити онлайн. Те са бързо и удобно решение за най-различни случаи, но трябва да внимаваш. За да си спестиш неприятни емоции с трудни за изплащане задължения, вземи предвид следните ни съвети:

Планирай правилно месечния си бюджет

За целта трябва да си водиш сметка за всички приходи и разходи, които имаш през месеца. Приходите могат да бъдат заплата, допълнителни доходи от наем, превод от чужбина, рента или други подобни, регулярни доходи. Не включвай еднократни приходи, за да не те заблуждават, че може да разчиташ на тях в бъдещите месеци. Разходите са най-разнообразни, но трябва да включиш в сметката поне основните – наем, храна, транспорт, комунални услуги и други. Има и едни непостоянни разходи, които също трябва да се вземат предвид – вноски по кредити, развлечения, някои спешни покупки или ремонти и т.н.

ferratum за приходите и разходите

Когато имаш яснота какъв е месечния баланс в семейството ще разбереш дали можеш да спестяваш или при необходимост от спешна покупка ще трябва да се обърнеш към Ferratum за кредит.

Потърси други източници на доход

Може би е време да поискаш увеличение на възнаграждението или да се огледаш за по-добре платена работа? Не отхвърляй тези възможности с лека ръка. Помисли в какво си добър и дали не може да намериш допълнителна работа – надомна или почасова. Може да се отървеш от някои ненужни вещи, като ги продадеш онлайн. Защо не?

Контролирай увеличаването на задълженията си

Ако вече си поел определени задължения, обмисли добре дали да увеличаваш дълга си. Всички експерти съветват да не се поема допълнителен дълг, за да се погаси старо задължение. Поговори с кредиторите си, обсъдете възможности за преструктуриране на дълга или разсрочване. Само в краен случай може да прибегнеш до вземане на пари на заем от приятел, но трябва да внимаваш да не повлияе на взаимоотношенията ви. В крайна сметка Ferratum е на няколко клика разстояние.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Последно добавени
Вземи бърз онлайн кредит до 3000 лева за срок до 24 месеца
Вземи бърз онлайн кредит до 5000 лева за срок до 18 месеца
Бързи кредити онлайн до 6000 лева за срок от 3 до 18 месеца.
Ferratum – информация и оценка
4.3/5
Вземи най-новите оферти!

Абонирай се за нашия информационен бюлетин и получавай най-интересното от компаниите за бързи кредити директно на твоя имейл адрес. Така ще спестиш време в търсене на оферти. Ние ще го направим вместо теб!