Начало » НетКредит
Предимства
 • изцяло онлайн
 • одобрение в рамките на деня
 • първи кредит с 0% лихва
 • лесно кандидатстване
Недостатъци
 • без офис мрежа

Информация и мнения за НетКредит

За компанията

Научи повече мнения за НетКредит и се запознай по-подробно с компанията в представянето по-долу.

НетКредит се превърна е една от най-разпознаваемите компании на пазара за бързи кредити у нас, благодарение на своя дългогодишен опит и наложено име в сферата на онлайн микрокредитирането. Фирмата работи с изцяло иновативни подходи и решения за улеснени процеси и предоставя възможно най-добрата услуга на своите клиенти.

Компанията може да ти помогне да се справиш по бърз и рационален начин със ситуации като спешна нужда от пари на заем, непредвидени разходи и сметки. НетКредит изцяло е дигитализирала своята услуга, не поддържа офиси, в които да те очакват кредитни консултанти.

Основни предимства на неткредит

За да кандидатстваш за онлайн кредит имаш нужда единствено от компютър или друго електронно устройство и добър интернет достъп. Компанията се стреми да предостави максимално удобство и комфорт на клиентите си, за това ти предоставя кандидатстване от всяка точка на България, без нужда да отделяш излишно време за посещение на офис, без излишни документи и без изискване на електронен подпис. Получаваш становище до минути, а ако си одобрен можеш да получиш парите си в рамките на деня.

Видове кредити, предлагани от НетКредит

Кредит на вноски до 4000 лева

Сума Срок
от 300 до 4000 лева от 3 до 24 месеца

Как да кандидатстваш за кредита?

 1. Избираш нужната ти сума. При бързите кредити с месечни вноски възможностите ти за избор са в интервала между 300 и 4000 лева.
 2. Избираш подходящия за теб срок. При този вид кредит, според избраната сума можеш да изплащаш на равни месечни вноски от 3 до 24 месеца.
 3. Калкулаторът изчислява твоята вноска, според зададените условия. Благодарение на него можеш бързо да прецениш удобната за теб месечна вноска и да избереш най-правилния за теб продукт.
 4. Подаваш заявката си за кредит с няколко клика.
 5. Получаваш становище до минути, чрез SMS или по имейл.
 6. Избираш мястото от където да получиш парите.
 7. Взимаш парите си в рамките на деня, ако методът, който си избрал го позволява и заявката ти не е извън работното време на банките или EasyPay.

Кредит до 500 лева

Сума Срок
от 50 до 500 лева Кредитна линия

Как да кандидатстваш за кредита?

 1. Избираш нужната сума в интервала до 500 лева.
 2. Подаваш заявката си с няколко клика.
 3. Получаваш становище до минути чрез SMS или по имейл.
 4. Избираш мястото, от което да получиш парите.
 5. Взимаш парите си в рамките на деня, в случай че методът, който си избрал го позволява и заявката ти не е извън работното време на банките или EasyPay.

Този тип кредит е под формата на кредитна линия. Срокът ѝ на ползване е до 1 година от момента на сключване на договора за кредит. С изтичането на този срок, в случай че договорът не е прекратен, той се подновява автоматично с още една година и така до пет години.

С този продукт тип наречен кредитна линия можеш да усвояваш многократно одобрената ти сума. За да извършваш следващ транш ще е необходимо да си погасил напълно вноската по предишния. Например, ако лимитът ти е 400 лева и ги изтеглиш ще трябва да ги възстановиш заедно с лихвата за времето, в което си ги ползвал. След това отново ще можеш да теглиш тази сума при нужда в бъдеще. И така до 5 години.

Кредит с 0% лихва

Условия при Кредит на вноски

 • важи само, ако си клиент на компанията за първи път.
 • промоцията е за бързи кредити с месечни вноски и суми до 1500 лева.
 • няма лихва, ако погасиш цялата сума в рамките на до 30 дни.
 • промоционалното предложение е валидно до 31.12.2022 година.

Условия при Кредит до 500 лева:

Промоция на неткредит с 0% лихва
 • важи само ако си клиент на компанията за първи път.
 • промоцията е за суми до 500 лева и важи само за първата усвоена сума (транш).
 • няма лихва, ако погасиш задължението в рамките на до 30 дни.
 • промоционалното предложение е валидно до 31.12.2022 година.

От къде можеш да вземеш парите си?

В случай, че получиш одобрение по искането си за кредит компанията ще ти изпрати одобрената сума до минути, след подписване на договора. Можеш да получиш парите по банковата си сметка, през банкомат или на каса на EasyPay.

Начини за получаване на пари от неткредит

Изискванията, за да получиш кредит от НетКредит

 • Трябва да си на възраст между 18 и 65 години.
 • Трябва да имаш добра кредитна история в ЦКР.
 • Трябва да предоставяш достоверни лични данни.
 • Трябва да си сигурен, че можеш да върнеш кредита навреме.

Начини да погасиш кредита си

1. Погасяване чрез банков превод

 • Ще бъдеш уведомен чрез SMS, един ден предварително преди падежа или вноската по кредита.
 • Когато изпращаш парите като получател, трябва да посочиш НетКредит.
 • Трябва да преведеш парите от твое име.
 • Изпрати дължимата сума към компанията.

2. Погасяване чрез EasyPay

 • Ще бъдеш уведомен чрез SMS, един ден преди падежа на кредита.
 • Избери най-удобния за теб офис на EasyPay.
 • В основание на плащането трябва да бъде посочено твоето ЕГН.
 • Получателят трябва да бъде НетКредит ООД.

3. Погасяване онлайн чрез дебитна или кредитна карта

Трансакциите с дебитни/кредитни карти се осъществяват с помощта на програмите за сигурност MasterCard Identity check и VISA Secure през Е-commerce платформата на Банка ДСК.

Каква е процедурата по сключването на договор за кредит?

Сключването на договора по твоя кредит става изцяло онлайн, съгласно Закона за предоставяне на финансови услуги от разстояние. Процедурата е бърза и много лесна. След като си подадел заявка за отпускане на кредит, кредиторът ще я обработи до няколко минути. В случай, че си одобрен, НетКредит ще ти изпрати договор посредством електронната ти поща. Трябва да прочетеш внимателно договора и да се запознаеш с условията, а след това да дадеш съгласието си. От момента, в който компанията получи потвърждение, че си приел договора за кредит, същият влиза в сила и става активен.

Какво се случва, когато върнеш своя кредит предсрочно?

В случай, че успееш да върнеш дължимата сума по кредита си предварително, кредиторът ще начисли по-малка лихва за ползване му от първоначално договорената. Тя ще бъде формирана на база броя на дните, в които кредитът е бил на твое разположение.

Какво се случва, когато не върнеш своя кредит навреме?

В случай, че не успееш да върнеш дължимата сума по кредита си навреме, това автоматично ще се отрази на твоята кредитна история в Централния кредитен регистър, тъй като всички отпуснати кредити от НетКредит се записват там. По този начин следващото ти кандидатстване за бързи кредити ще е с лошо ЦКР и влошената ти кредитна история ще възпрепиятства взимането на следващ онлайн кредит.

Работно време на НетКредит

Тъй като дейността на НетКредит е напълно дигитализирана и всички процеси се случват онлайн, тя няма регламентирано работно време. Можеш да кандидатстваш за онлайн кредит по всяко време на денонощието, което премахва всякакви затруднения за теб.

Усвояването на одобрената сума е възможно и в рамките на деня, стига да си избрал начин на получаване, който го позволява. Необходимо е и да си кандидатствал в работно време, в противен случай сумата ще бъде при теб в първия работен ден.

В случай, че ти възникнат въпроси в процеса на кандидатстването, можеш се свържеш с кредитен консултант за помощ по телефона (от понеделник до петък : 08:00 – 18:00ч. и събота 10:00 – 17:00ч.), в секция „Чат“ на страницата на НетКредит или чрез имейл.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Последно добавени
Бързи онлайн кредити до 4000 лева за срок до 24 месеца.
Можеш да вземеш до 4 000 лева с до 24 месечни вноски
Вземи до 5000 лева за срок до 18 месеца
Вземи до 5000 лева за срок до 24 месеца
Бързи кредити онлайн до 1500 лева за срок до 30 дни
НетКредит
4.3/5
Вземи най-новите оферти!

Абонирай се за нашия информационен бюлетин и получавай най-интересното от компаниите за бързи кредити директно на твоя имейл адрес. Така ще спестиш време в търсене на оферти. Ние ще го направим вместо теб!