Начало » SmileCredit

Бърз онлайн заем с одобрение в рамките на 20 минути. Подходящо решение в случай на временни финансови затруднения.

Предимства
 • изцяло онлайн
 • бързо одобрение
 • кредит до заплата
 • само с лична карта
Недостатъци
 • без консултация в офис
 • без изплащане в офис

Информация и мнения за SmileCredit

SmileCredit е компания, която работи изцяло онлайн и отпуска бързи кредити до минути. Можеш да вземеш кредит бързо и удобно, от комфорта на своя дом, докато си на работа, докато чакаш в задръстване или навсякъде където се намираш, използвайки интернет платформата на фирмата.

Компанията предлага лесна и бърза процедура по изцяло онлайн кандидатстване за бързи кредити до 5000 лева. Бързите кредити, отпускани от SmileCredit са удобно решение при спешна нужда от пари за покриване на непредвидени разходи. Виж мнения за SmileCredit от клиенти.

Бърз онлайн кредит до 20 минути без оскъпяване за нови клиенти на СмайлКредит.
Бърз онлайн кредит

Актуални оферти и мнения на клиенти за бърз кредит от SmileCredit

Видове кредити

Бърз кредит до заплата

Компанията ти дава възможност да вземаш спешни кредити онлайн, когато си в затруднена ситуация и ти трбяват пари веднага.

Сума Срок
50 – 500 лв. до заплата
 • Кандидатстваш изцяло онлайн, без да се налага да посещаваш офис
 • Необходима ти е само лична карта, като компанията не изисква поръчители
 • Получаваш становище за това дали си одобрен или не до минути
 • Вземаш парите почти веднага и ги връщаш, когато получиш заплата си
 • Ако си нов клиент на компанията можеш да се възползваш от 0 % оскъпяване, в случай, че погасиш цялото си задължение в срок

Бърз кредит на вноски

Сума Срок
200 – 5000 лв. 3 – 24 месеца
 • Изцяло онлайн, без посещение на офис
 • Погасяване на равни месечни вноски
 • Одобрение до 20 минути
 • Ако си нов клиент на компанията можеш да се възползваш от 0 % оскъпяване за кредит със сума до 1500 лева, в случай че направиш пълно погасяване на задължението до първа падежна дата.
smilecredit кредит на вноски - основни характеристики

Как да кандидатстваш за кредит от SmileCredit?

Необходимо е да попълниш онлайн заявка и да посочиш желаната от сума.

Кандидатстване за бърз кредит онлайн и мнения за SmileCredit.
Онлайн кредит

В заявката трябва да попълниш личните си данни, информация за доходите ти, както и за начина, по който желаеш да получиш кредита. За връзка е необходимо да посочиш личния си мобилен номер и адрес на електронна поща.

Подписване на договор и получаване на сумата по кредит от SmileCredit

За да получиш одобрената сума е необходимо да дадеш съгласие, че приемаш Договора и Общите условия, след като внимателно ги прочетеш. Те ще ти бъдат изпратени на имейл адреса, който си посочил в процеса по кандидатстване. Потвърждаването става като активираш линк, който ще получиш на имейла си, заедно с документите.

Можеш да вземеш кредита си във всеки офис на Изипей или да ти бъде преведен по банкова сметка.

Известяване при получаване на сумата по договора

Компанията уведомява своите клиенти, когато изпраща суми към тях. Ще ти бъде изпратен SMS, когато това се случи. Ще видиш преведената сума по кредита в твоята банкова сметка, според условията, при които оразява преводите твоята банка. В случай, че нямаш банкова сметка, можеш да получиш парите си във всеки офис на Изипей. В профила ти се намира информацията за статуса на твоята заявка, така че лесно и удобно можеш да се информираш на какъв етап е процесът.

Плащане на вноски и погасяване на кредит от SmileCredit

Можеш да направиш плащането по вноската по следните начини:

 • по банков път, като за основание посочиш номера на твоя кредит или ЕГН. За получател трябва да посочиш АЙ ТИ ЕФ ГРУП АД
 • чрез касите на ИзиПей, като там за получател ще трябва да посочиш АЙ ТИ ЕФ ГРУП АД и твоето ЕГН
 • плащане чрез ePay – там трябва да посочиш името на търговец SmileCredit и твоето ЕГН

Предсрочно погасяване на кредит

Когато погасяваш задълженията си предсрочно е нужно да заплатиш допълнителна такса, размерът ѝ варира в различните ситуации:

Вид Такса Размер
Ако по кредита ти остава повече от 1 година. 1.0 % от сумата на предсрочно погасената главница по кредита
Ако по кредита ти остава по-малко от 1 година.. 0.5 % от сумата на предсрочно погасената главница по кредита

SmileCredit основни критерии за одобрение

Повечето заявки за кредит на компанията биват одобрени, но все пак има вероятност да не бъдеш одобрен, в случай че:

 • Не си навършил пълнолетие. Компанията не кредитира лица под 18 годишна възраст. Пълнолетието е основно законово изискване при кредитирането и всяка отговорна компания го спазва стриктно
 • Нямаш осигуровки и постоянни доходи от някакъв вид дейност. Декларирането на редовни приходи към месечния ти бюджет е важно изискване за почти всеки кредитор
 • Нямаш достатъчен месечен доход, така че да обслужваш коректно задълженията си към компанията. В случай, че искаш по-голяма сума, тук по-добре ще бъде да преосмислиш вземането или да кандидатстваш за по-малко пари на заем
 • Имаш задължения, които си просрочвал във времето или си спрял да обслужваш. За компанията е от съществено занчение твоето поведение в миналото. Тя прави проверки на кредитната ти история в централния кредитен регистър при оценяването на искането ти за кредит.
smilecredit критерии за одобрение

Трябва ли да имаш профил в системата на SmileCredit?

Компанията като изцяло онлайн ориентирана ти предоставя възможността да си създадеш клиентски профил. Той ти дава досъп до подробна информация за състоянието на твоите кредити и съхранява предоставените вече от теб лични данни. Ако искаш да получиш нов кредит, имайки профил в компанията, процедурата ще бъде много по-лесна. Няма да е нужно да попълваш заявка за кредит отново. От теб се изисква само да избереш сума и срок на кредита и да подадеш искане.

Ако вече имаш един взет кредит от SmileCredit, има ли възможност да вземеш втори?

Компанията не предоставя възможността да имаш повече от един активен кредит към нея. Можеш да вземеш следващ кредит, само ако вече си погасил задълженията по предходния си.

В случай, че искаш по-голяма сума можеш да подадеш заявка за кредит и консултант от компанията ще се свърже с теб до един работен ден. Той ще ти направи индивидуално предложение съобразено с твоите възможности и кредитна история в компанията.

Удължаване и рефинаниране на онлайн кредит от SmileCredit

Компанията ти дава гъвкави възможности за удължаване и рефинансиране на задължението ти:

Удължаване на периода

Тази възможност ти дава опции като това да внасяш само лихвата, а да разсрочваш главницата по кредита или да внасяш само лихвата и неустойката по кредита си (ако имаш такава). Също така можеш да внасяш само лихвата и част от главницата или лихвата, неустойката (ако имаш такава) и част от главницата, а остатъка да разсрочваш.

Действията, които искаш да предприемеш се заявяват през клиентския ти профил. От там правиш желаните промени и потвърждаваш новите документи, които се съпровождат от това.

Рефинансиране на кредит

Компанията дава възможност за рефинансиране, но за целта има изискване да си изплащал коректно текущото си задължение. Отново е необходимо да ползваш клиентския си профил, за да заявиш рефинансиране. Трябва да избереш нова сума и период на изплащане, да подадеш заявка и при одобрение да се съгласиш с общите условия и договора по новия кредит.

Лоялна програма на SmileCredit

Всеки клиент, който редовно погасява вноските или изплаща кредита си печели точки. Всяка спечелена точка се трансформира в парична стойност, която имаш възможността да ползваш при усвояване на следващ бърз онлайн кредит от SmileCredit. Тези точки играят ролята на отстъпка от оскъпяването на новия кредит.

Програмата е стартирана през средата на април 2021 и от тогава насам всеки клиент на компанията може да се възползва. Точките се определят от вида и размера на заема, както и начина на неговото изплащане. В случай, че допуснеш просрочие по вноска над 90 дни и при съдебни спорове с компанията правото ти на участие в програмата се преустановява.

Информация за това каква е наличността на точките ти можеш да откриеш в профила си или в мобилното приложение на компанията. При заявяване на следващ онлайн кредит можеш да избереш колко точки да използваш. Възможно е да получиш като отстъпка дори цялото оскъпяване по кредита, ако си натрупал достатъчно точки за това.

Програмата е създадена така, че колкото по-коректно и отговорно плащаш вноските си, толкова повече точки можеш да спечелиш. В случай, че нямаш просрочия и изплатиш всички вноски по кредита навреме може да удвоиш натрупаните си точки от него. Така само от един изплатен кредит можеш да натрупаш отстъпка от над 50 лева.

Работното време на SmileCredit

Тъй като цялата дейност на компанията е изцяло онлайн, можеш да кандидатстваш по всяко едно време от денонощието. Обработката на искането ти ще бъде направена само в делнични дни от 9:00 до 18:00 часа, както и в събота – от 10:00 до 16:00 часа.

Заявките, които са постъпили след 16:30 часа в делнични дни и след 14:30 часа през уикенда се обработват на следващия работен ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Последно добавени
Бързи онлайн кредити до 4000 лева за срок до 24 месеца.
Можеш да вземеш до 4 000 лева с до 24 месечни вноски
Вземи до 5000 лева за срок до 18 месеца
Вземи до 5000 лева за срок до 24 месеца
Бързи кредити онлайн до 1500 лева за срок до 30 дни
Вземи най-новите оферти!

Абонирай се за нашия информационен бюлетин и получавай най-интересното от компаниите за бързи кредити директно на твоя имейл адрес. Така ще спестиш време в търсене на оферти. Ние ще го направим вместо теб!