Начало » Вива Кредит – информация и оценка

Бързи потребителски кредити на вноски.

Предимства
 • заявка по телефона, в офис и онлайн
 • бързо одобрение
 • кредит срещу обезпечение
 • само с лична карта
Недостатъци
 • само с доказуеми доходи
 • навършени 21 години

Информация и мнения от клиенти – Вива Кредит

Вива Кредит ООД е една от водещите фирми за бързи кредити в България с над 10-годишна история и опит на пазара на потребителското кредитиране. Компанията е част от международната финансова група Мениджмънт Файненшъл, която обединява водещи небанкови финансови институции в Централна и Източна Европа. Разгледай мнения на клиенти за продуктите на Вива Кредит и сравни условията на различни фирми за бързи кредити.

Мрежа от офиси на Вива Кредит

Компанията разполага с над 65 офиса в цялата страна и добре развита партньорска мрежа.

Вива Кредит офис

На сайта на компанията можеш да откриеш най-удобния за теб офис, в който да получиш консултация от кредитен експерт и препоръка за най-подходящия за твоите нужди кредитен продукт.

Бързи кредити предлагани от Вива Кредит

Стандарт

Подходящ кредит, когато имаш нужда от по-голяма сума пари, която искаш да изплащаш на вноски. Например за закупуване на нова техника, автомобил, обзавеждане, или пък за финансиране на някакво значимо събитие. С него можеш да вземеш сума от 100 до 3000 лева. Можеш да заплатиш от 1 до 30 двуседмични или месечни вноски.

Сума Тип вноски
100 – 3000 лева двуседмични или месечни

Вива кредит Сега

Този бърз кредит до заплата е подходящ за покриването на спешни разходи. Такива могат да бъдат непредвидени повреди на важен уред от домакинството, проблем с автомобила или здравословен проблем на клиента или негов близък. В такива напрегнати ситуации, когато заплатата е далеч, най-често прибягваме до помоща на кредитна финансова институция. С този вид кредит можеш да вземеш сума до 350 лева. Срока за връщане е 14 дни, но ако ти трябва още време можеш да го обсъдиш с кредитния си консултант и да стигнете до взаимоизгодно решение. Възможно е да удължавш срока многократно с още 14 дни.

Сума Срок на изплащане
100 – 350 лева 14 дни

Вива кредит Премиум

Този бърз кредит на вноски е добър вариант за финансиране на по-големи покупки, ремонт или обзавеждане на жилище, организиране на мечтана почивка или за обединяване на задължения. Отпуснатата сума по него може да варира от 300 до 5000 лева. Срока за погасяване е от 7 до 39 двуседмични вноски, което позволява на един работещ клиент да заплаща вноските на аванс и заплата.

Сума Тип вноски
300 – 5 000 лева двуседмични

Вива кредит Инкредо

Този потребителски кредит е предназначен за работещи на постоянен трудов договор клиенти, които имат високи доходи, но в момента се нуждаят от по-голяма сума, за да реализират своя цел. Диапазона на заемана сума е от 1250 до 8000 лева. Срока за погасяване е от 12 до 36 месеца на равни месечни вноски. Можеш да кандидатстваш в офис на Вива Кредит или онлайн на сайта на фирмата като попълниш бърза заявка.

Сума Тип вноски
1 250 – 8 000 лева месечни

Вива кредит Вип

Този бърз кредит дава възможност да вземеш сума от 300 до 5000 лева и да я погасяваш на равни двуседмични вноски за по-дълъг период от време. Подходящ вариант е за хора, които искат да рефинансират други свои задължения или имат нужда от средства, с които да финансират по-големи разходи.

Сума Срок
300 – 5 000 лева 7 – 39 двуседмични вноски

Вива кредит Хоризонт 14 и 30

Продуктът е презназначен за потребители, които търсят гъвкавост. Дава възможност за минимално плащане по първите вноски, както и на дълъг срок на погасяване – от 20 до 28 двуседмични или от 10 до 15 месечни вноски.

Сума Срок
200 – 3000 лева двуседмични или месечни

Вива кредит Смарт

Този продукт представлява обезпечен потребителски кредит с по-дълъг срок за изплащане и фиксирана лихва за целия период на договора. Погасява се на равни месечни вноски за срок до 10 години. Сумите, които могат да бъдат усвоени с него са от 5 000 до 75 000 лева. Подходящ е за хора, които имат нужда от парични средства, които да изплащат за по-дълъг срок от време или желаят да обединят други свои задължения. Размерът на месечното оскъпяване по кредит Смарт зависи от срока на договора.

Сума Срок
5 000 – 75 000 лева до 10 години

Вива кредит Рековъри

Едно от предимствата на този кредит са дългите възможни срокове за погасяване. Можеш да се възползваш до 30 двуседмични или 15 месечни вноски.

Сума Срок
100 – 3 000 лева двуседмични или месечни

Кредит за пенсионери

Този кредит е за лица над 53 години, и които са пенсионери. Двуседмичните вноски са удобни и съобразени с възможностите на клиента.

Сума Срок
200 – 2 000 лева двуседмични

Вива Кредит – въпроси и отговори

Онлайн кредит от Вива Кредит

Как можеш да кандидатстваш за кредит?

Компанията предлага два начина на кандидатстване:

 • онлайн чрез попълване на заявка за кредит през сайта
 • чрез кредитен консултант в офис или по телефона
Начини да кандидатстваш за кредит от Вива Кредит

Работното време на офисите на Вива Кредит е от понеделник до петък, а за онлайн кредит може да се кандидатства и в почивни дни. За да заявиш онлайн кредит е необходимо да попълниш личните си данни – име, фамилия, ЕГН, телефон, имейл и други) в специална форма на сайта на фирмата и да регистрираш свой личен клиентски профил. При повторна заявка за кредит може да влизаш в клиентския си профил и по този начин да пестиш време за попълване на информация, която се изисква от всеки кредитодател в процеса на кандидатстване. Съветваме те винаги, когато кандидатстваш за бърз заем да проверяваш и да се запознаваш подробно със сумите, сроковете, лихвите, таксите и всички условия и изисквания на фирмите. Това гарантира сигурен и прозрачен процес и за двете страни по сделката.

Нуждаеш се от бърз кредит още сега?

Можем да ти отпуснем до 5000 лева

Задължително поле
Задължително поле
Задължително поле
woman

Ще ти се обадим скоро!

Благодарим ти, че избра нашия заем. Кредитен консултант ще ти се обади на предоставения от теб телефонен номер и ще обсъдите възможностите за кредитиране.

Дублирана заявка

В последните 30 дни имаш подадена заявка за кредит към този кредитор!

Възникна грешка!

Моля, опитай отново малко по-късно.

Виж други предложения

Допълнителна услуга Експресно разглеждане

В случай, че желаеш заявката ти да бъде разгледана по-бързо имаш възможност да заявиш допълнителна услуга срещу заплащане на такса за експресно разглеждане. Пълна информация за тази допълнителна услуга можеш да намериш в Общите условия, които са публикувани на сайта на дружеството.

След извършване на необходимите проверки на кредитоспособността Вива Кредит уведомява потребителя за решението, което е взето – дали е одобрен или не за сумата, за която е кандидатствал.

Как да получиш парите?

След получено одобрение за отпускане на кредит, потребителят може да получи исканата от него сума по начина, който е избрал при попълване на заявката си. Компанията може да изплати средствата по потребителския му кредит по някой от следните начини:

 • по банков път – като сумата бъде преведена на лична банкова сметка
 • в брой – във всеки от офисите на Вива Кредит
 • в брой – на каса на ИзиПей

Преводът по банкова сметка може да отнеме повече време, в зависимост от това в коя банка е банковата ти сметка. Всяка банка има различни срокове за обработка на плащанията. Когато имаш наистина спешна нужда от парите по кредита си, по-добрият вариант е да ги получиш в брой по някой от двата възможни начина, които фирмата предлага – на разплащателна каса или на каса в някой удобен за теб офис.

Как да върнеш кредита?

Защо е важно да изплащаш редовно вноските по кредита си?

След като си получил необходимите средства по заема и си ги използвал спрямо нуждите си, е важно да обслужваш коректно кредита си. Това означава да изплащаш редовно вноските си без да допускаш просрочия. Графикът за изплащане на всеки кредит или т.нар погасителен план е част от договорът ти за кредит. В него са описани подробно всички падежни дати. Падежната дата е числото от месеца, което си избрал, за да плащаш вноските по кредита си. Тази дата трябва да е добре обмислена и да е съобразена с приходите ти. Например хората, които работят на трудов договор могат да планират падежната дата по бързия си кредит, така че да е около датата, на която получават месечното си възнаграждение.

Редовното изплащане на вноските по всяко твое задължение е важно за твоята кредитоспособност. Независимо дали става въпрос за бърз кредит с месечни или двуседмични вноски, бърз кредит до заплата, покупка на стоки на изплащане, кредитна карта, ипотечен кредит и т.н. Всички финансови задължения са част от кредитното ти досие в Централен кредитен регистър (ЦКР). Банковите и небанковите финансови институции използват ЦКР, за да правят справки за всеки кредитоискател. Затова добрата ти кредитна история може да ти бъде от полза, когато имаш нужда от пари на заем както под формата на потребителски кредит, така и при търсене на друг вид финансиране.

Начини за изплащане на вноските по кредита

Начини за плащане на вноски по бърз кредит от Вива Кредит

За улеснение и удобство на своите клиенти, Вива Кредит им предоставя няколко възможности за изплащане на вноските по кредита. Всеки клиент има свободата да избере най-удобния начин, според времето и възможностите си:

 • по банков път
 • в брой в офис на компанията
 • в брой във всеки обект от клоновата мрежа на ИзиПей
 • чрез дебитна или кредитна карта през потребителски профил на сайта на компанията и виртуален ПОС терминал

Специални оферти за клиенти на Вива Кредит

Програма „Препоръчай приятел и вземи отстъпка“

Ако си клиент на Вива Кредит и препоръчаш свой приятел, който усвои бърз кредит можеш да получиш отстъпка до 20 лева от следващата дължима вноска по текущия си кредит. Размерът на тази отстъпка зависи от вида на кредита, който си усвоил и от други допълнителни условия, на които трябва да отговаряш. Препоръчаният приятел или познат също ще получи отстъпка от първата вноска по договора си за заем. Важно е да знаеш, че за да се възползваш от тази отстъпка трябва приятелят, който препоръчваш да не е бил клиент на Вива Кредит и да го съпроводиш до офис на фирмата, когато кандидатства за кредит.

Пълните условия на програмата са достъпни на официалния сайт на компанията.

Вива Кредит – информация и оценка Информация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Последно добавени
Вземи бърз онлайн кредит до 3000 лева за срок до 24 месеца
Вземи бърз онлайн кредит до 5000 лева за срок до 18 месеца
Бързи кредити онлайн до 6000 лева за срок от 3 до 18 месеца.
Вива Кредит – информация и оценка
4.3/5
Вземи най-новите оферти!

Абонирай се за нашия информационен бюлетин и получавай най-интересното от компаниите за бързи кредити директно на твоя имейл адрес. Така ще спестиш време в търсене на оферти. Ние ще го направим вместо теб!