Безлихвен кредит за 1 месец – да или не?

Начало » Безлихвен кредит за 1 месец – да или не?

Българите масово теглим бързи заеми. Това е така поради ред причини. Пандемията, увеличаващата се инфлация и високите сметки усложниха доста живота ни. Когато добавим и ниските работни заплати и пенсии положението става още по-сложно. Ако искаш да изтеглиш заем, вероятно мисълта за това, че ще върнеш доста повече отколкото си взел те кара да се замислиш сериозно. Наскоро стана популярен така наречения ‘‘ безлихвен кредит за 1 месец ‘‘.  Има ли наистина такова нещо или това е някакъв опит за заблуда, в който ни вкарват големите компании?

Какво е безлихвен кредит за 1 месец?

Поради голямата конкуренция на пазара за бързи заеми, много от кредитните компании започнаха да предлагат бърз заем без лихва на новите си клиенти. Това обаче важи само за краткосрочните кредити, по-известни като заеми до заплата. При тях отпуснатите суми са ниски и обикновено не надвишават 1000лв. Срокът за връщане на взетите пари също е кратък, обикновено варира от 30 до 60 дни. Друго, което трябва да знаеш е, че ако просрочиш задължението по него ще започне да тече наказателна лихва.

Нуждаеш се от бърз кредит още сега?

Можем да ти отпуснем до 5000 лева

Задължително поле
Задължително поле
Задължително поле
woman

Ще ти се обадим скоро!

Благодарим ти, че избра нашия заем. Кредитен консултант ще ти се обади на предоставения от теб телефонен номер и ще обсъдите възможностите за кредитиране.

Дублирана заявка

В последните 30 дни имаш подадена заявка за кредит към този кредитор!

Възникна грешка!

Моля, опитай отново малко по-късно.

Виж други предложения

Какви други подробности трябва да знаеш?

Много от фирмите за бързи кредити налагат някакъв вид допълнителни такси. Те могат да бъдат: такси за бързо разглеждане, такси за обработка на документи, изискване за застраховка по кредита или пък неустойки, в случай че не доведеш солидарен длъжник или не предоставиш банкова гаранция. Така реално по заема, който теглиш наистина може да няма никакви лихви, но пък може да има такси. За това разучи подробно кои компании налагат такси и кои – не. Разгледай сайтовете на кредиторите или попитай своя кредитен консултант за тези важни подробности. Разбери каква ще е крайната цена, която ще заплатиш още от самото начало. Така ще си спестиш неприятните изненади.

За кого е подходящ този вид кредит?

Когато имаш нужда от спешен ремонт, покупка на бяла или черна техника или пари за решаване на здравословен проблем трябва да действаш навреме. В такива ситуации обикновено търсим наши познати, които да ни заемат нужната сума, но често няма човек, който да иска или да може да ни даде необходимите парични средства. Когато осъзнаем, че трябва да се справим сами се обръщаме към небанковите финансови институции. Тези компании предлагат различни видове бързи кредити. Кой финансов продукт е точният за теб?

Безлихвен кредит за 1 месец е финансов продукт подходящ за потребители, които имат спешна нужда от малка сума пари. Ако не очакваш скорошни приходи по-добре не вземай този  тип кредит. Както казахме, компаниите за бързи кредити отпускат малки суми на новите си клиенти, които искат да се възползват от безлихвен кредит. Също така бъди сигурен, че избраната от теб фирма ти предлага наистина изгодни условия. Винаги чети договора си и всички предоставени документи внимателно. Плащай вноските си коректно, за да не натрупаш лоша кредитна история.

калкулатор и монети

Какви са другите възможности да намериш изгоден кредит?

Много кредитни фирми имат програми за лоялност. Ако си взел един или няколко кредита от дадена институция и си плащали вноските си коректно, сега фирмата може да ти предложи по-добри условия. Такива условия могат да бъдат: по-ниски лихви или друг вид отстъпки, по-голяма отпусната сума или скоростно одобрение. Обади се на фирмата кредитор, от която вече си вземал кредит и попитай какво могат да ти предложат. Ключът да се сдобиеш с евтин кредит е в това да проучиш добре всички условия, които има избраната от теб компания.

Безлихвените кредити се предлагат дори онлайн

Все повече бизнеси се опитват да дигитализират своите процеси. По тази причина започнаха да се предлагат и онлайн кредити. За разлика от вземането на кредит в офис, при онлайн заема не се налага да губиш време и средства в придвижване до местоположението на обекта. Можеш да бъдеш одобрен за онлайн кредит от дома си, от работата си или пък от друго удобно за теб място. Нужно ти е само мобилно устройство като смартфон или таблет.

За да кандидатстваш за кредит ти трябват само няколко минути. Трябва да отидеш на сайта на избраната от теб компания и да попълниш няколко полета, в които да напишеш данните си. Фирмите за бързи кредити спазват законите в страната ни, така че личните ти данни са защитени. Ще трябва да преминеш и процеса ‘‘дистанционна идентификация‘‘. Това също няма да отнеме дълго време. За нея ще е нужно да снимаш личната си карта, както и да си направиш моментно селфи. След като изпратиш нужната информация служител на фирмата ще се свърже с теб, за да ти съобщи дали си одобрен за желания онлайн кредит.

Важно е да се доверяваш само на оторизирани кредитори, независимо дали вземаш безлихвен заем или не. Не превеждай предварителни такси и не отваряй съмнителни имейли. В случай, че се появи проблем с изплащането на твоя заем се свържи с кредитора си, за да го обсъдите. Навременното плащане на вноските по твоя заем ще ти донесе куп позитиви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Последно добавени
Вземи бърз онлайн кредит до 3000 лева за срок до 24 месеца
Вземи бърз онлайн кредит до 5000 лева за срок до 18 месеца
Бързи кредити онлайн до 6000 лева за срок от 3 до 18 месеца.
Вземи най-новите оферти!

Абонирай се за нашия информационен бюлетин и получавай най-интересното от компаниите за бързи кредити директно на твоя имейл адрес. Така ще спестиш време в търсене на оферти. Ние ще го направим вместо теб!