Имаш нужда от бързи пари? Ето няколко начина да се сдобиеш с тях

Начало » Имаш нужда от бързи пари? Ето няколко начина да се сдобиеш с тях

Когато си в кризисна ситуация и ти трябват бързи пари може да не помислиш за финансовото си бъдеще и да вземеш прибързани решения, които да не ти се отразят добре. Ако подходиш разумно и първо помислиш как и от къде да вземаш нужната сума, можеш да спестиш пари и да запазиш финансовата си стабилност. Успокой се, и помисли каква е точната сума, която ти е нужна. Когато отделиш няколко минути да си изясниш колко пари са ти нужни и по какъв начин ще ги похарчиш, ситуацията ще стане по-лесна за решаване. Ето нашите предложения за това от къде можеш да вземеш бързи пари.

Пари на заем от приятел

Можеш да вземеш пари на заем от приятел – това е може би най-предпочитания вариант от потребителите. При него няма нужда да бързаш чак толкова, както е при банките или фирмите за бързи кредити. В повечето случаи близките ти не искат лихва по заема, който са ти дали. Въпроса е, че в днешно време трудно се намират близки или познати готови да ни заемат заем. Това е така понеже, често и техните доходи са ниски. Също така има шанс, човека от който искаш заем да ти няма пълно доверие и да предпочете да не рискува като ти даде пари. Ако твой близък ти откаже да ти помогне финансово, не му се сърди. Вместо това помисли какви други начини да излезеш от ситуацията има.

Продай стари вещи

Ако ти трябват бързи пари можеш да опиташ да продадеш вещи и мебели, които не използваш. В сайтовете за обяви постоянно се търсят артикули на изгодни цени. В случай, че никой не желае да закупи, предлаганите от теб стоки в рамките на няколко дни, тогава трябва да потърсиш друг начин за финансиране. Много потребители залагат свои вещи и бижута в заложните къщи, но ако ще прибягваш до този метод за получаване на бързи средства се увери, че дадената вещ не е наистина важна за теб.

жена стои пред компютър

Кредит

На финансовия пазар е пълно с различни видове кредити. Съществуват потребителски заеми от банка, бързи кредити, стокови кредити, овърдрафти и така нататък. Ако имаш нужда от наистина бързи пари те съветваме да вземеш бърз заем, понеже банките изискват доста документи и при тях времето за одобрение е доста по-голямо. Също така банките имат изисквания, които не всеки потребител може да покрие. В случай, че имаш нужда да си закупиш бяла или черна техника или пък някакви мебели, можеш да се възползваш от стоков кредит. Той представлява вид целеви заем, или по просто казано: с него можеш да вземеш стоки на изплащане.

Преди да прибегнеш до какъвто и да е заем, отдели половин час и си направи проучване. Ако се спреш на вземането на кредит, сравни офертите от различните фирми на пазара, като използваш сайт за сравнение. Винаги чети договорите, които подписваш и не се доверявай на неоторизирани кредитори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Последно добавени
Вземи бърз онлайн кредит до 3000 лева за срок до 24 месеца
Вземи бърз онлайн кредит до 5000 лева за срок до 18 месеца
Бързи кредити онлайн до 6000 лева за срок от 3 до 18 месеца.
Вземи най-новите оферти!

Абонирай се за нашия информационен бюлетин и получавай най-интересното от компаниите за бързи кредити директно на твоя имейл адрес. Така ще спестиш време в търсене на оферти. Ние ще го направим вместо теб!