Какво е важно да знаем за компанията България иншурънс?

Начало » Какво е важно да знаем за компанията България иншурънс?

От 2004 година насам, Застрахователна Компания България Иншурънс АД превърна здравното застраховане в своя сфера на експертиза. Компанията се утвърди като един от водещите участници на българския пазар. Тя е специализирана в комплексни здравни услуги, предназначени за широк кръг от клиенти, както корпоративни, така и индивидуални потребители. Компанията не само поддържа, но и разширява своето влияние в страната ни.

Известна със своята динамичност и постоянният стремеж към иновации, България Иншурънс АД продължава да засилва своето присъствие на пазара. Прави го чрез предлагането на новаторски решения в областта на общото застраховане. Също и осигурявайки високо качество на своите услуги и специализирани програми за обслужване на служители.

През 2015 година, с въвеждането на онлайн платформата за продажба на застраховки, компанията допринесе още повече за удобството и достъпността на своите клиенти с предлагането на различни видове застраховки като Помощ при пътуване, Имуществена и Туристическа застраховка през онлайн канал. Клиентите вече могат бързо и лесно да закупят необходимите им застраховки, без излишни бюрократични процедури.

С оглед на тенденциите в дигиталната епоха, компанията предоставя и възможност за легитимиране с дигитална здравна карта чрез своята официална корпоративна страница. Това позволява на клиентите да получат бърз и лесен достъп до необходимата информация, когато и където и да се намират.

Мисия и ценности на България Иншурънс

В основата на дейността на България Иншурънс АД лежи желанието да бъде полезен както за бизнеса, така и за своите клиенти. Чрез предоставяне на практични и ефективни застрахователни решения, компанията се стреми да дигитализира процесите по обслужване на своите клиенти, като предлага иновативни и лесно достъпни услуги.

Ценностите, които компанията придържа в своята работа, включват професионализъм, коректност, експертност, постоянна ангажираност и съпричастност към клиента, както и иновативност. Тези ценности не само насочват дейността на компанията, но също така я правят водещ играч в сектора.

кълбо в което има неща

Инвестиции в устойчивото развитие

България Иншурънс АД счита, че инвестициите в устойчивото развитие са от съществено значение за бизнеса и обществото като цяло. Вярваща, че дългосрочната устойчивост на бизнеса е тясно свързана с развитието на обществото, компанията активно подкрепя проекти в различни сфери на обществения живот като култура, образование и грижа за околната среда.

Един от основните проекти на компанията е кампанията „Интелигентен растеж“, провеждана в партньорство с „Фондация за социална промяна и включване“. Тази инициатива предоставя средства за образователни нужди на младежи, които са израснали без родителска грижа, като част от програмата „Дом Възможност“.

Също така, компанията активно подкрепя и участва в инициативи, организирани от Българската Асоциация на Застрахователните Брокери и други неправителствени организации. С тези усилия, България Иншурънс АД се стреми да бъде не само водещ играч на пазара. Също и да ангажиран участник в обществения живот на България.

Защо застраховките са важна част от живота ни в 21 век. ?

Застраховки играят важна роля в нашите животи поради множеството рискове, с които се сблъскваме всекидневно. Те представляват нещо като финансова опора и безопасност, която ни защитава от непредвидени ситуации и загуби. Предимствата на застраховките са многобройни и разнообразни. Първо, те предпазват нашия финансов баланс, като обезопасяват от неочаквани разходи, произтичащи от аварии, болести, или други нещастни случаи. В същото време, застраховките помагат на хората да се чувстват по-спокойни и сигурни, като намаляват стреса и тревожността, свързани с възможните рискове. Освен това, те също така стимулират инвестициите и икономическото развитие, като предоставят финансови средства за възстановяване след бедствия или щети. В крайна сметка, застраховките са важни, защото представляват форма на грижа и защита както за индивидите, така и за обществото като цяло, създавайки по-устойчива и сигурна среда за всички.

Когато се сблъскаме с неприятно събитие, като авария с автомобила, здравословен проблем или щета в дома, а нямаме застраховка, обикновено се озоваваме във финансово напрежение и безизходица. В такива ситуации често се налага да търсим бързи кредити с месечни вноски, за да решим проблема. Това може да доведе до допълнително натоварване на нашите финанси и да представлява риск за бъдещето ни. Без застраховка, не само че се излагаме на финансови затруднения, но и можем да загубим важно време и енергия в уреждане на проблема. Той в повечето случаи би могъл да бъде предотвратен или поне намален с правилната застраховка. Например: застраховка живот, застраховка гражданска отговорност, застраховка на дома, застраховка при пътуване. Затова е от съществено значение да имаме подходящи застраховки, които да ни предпазят от потенциални рискове и да ни дадат спокойствие и сигурност в случай на трудно събитие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Последно добавени
Вземи бърз онлайн кредит до 3000 лева за срок до 24 месеца
Вземи бърз онлайн кредит до 5000 лева за срок до 18 месеца
Бързи кредити онлайн до 6000 лева за срок от 3 до 18 месеца.
Вземи най-новите оферти!

Абонирай се за нашия информационен бюлетин и получавай най-интересното от компаниите за бързи кредити директно на твоя имейл адрес. Така ще спестиш време в търсене на оферти. Ние ще го направим вместо теб!