Начало » CrediNet – информация и оценка

Бърз и удобен кредит, който се отпуска изцяло онлайн.

Предимства
 • кандидатстване онлайн
 • само срещу лична карта
 • без поръчители
 • получаване на сумата в брой и по банкова сметка
Недостатъци
 • отговор по онлайн искане за кредит се получава само в работното време на компанията

Информация и мнения за CrediNet

Какво е CrediNet?

CrediNet e изцяло онлайн кредит, който се предлага от Microcredit.

Щастлива двойка кандидатства за онлайн кредит CrediNet

Microcredit e утвърдена небанкова финансова институция, която присъства на българския пазар над 10 години. Компанията предоставя финансови услуги на физически лица и на малкия и среден бизнес. Бързите кредити, отпускани от Microcredit, са без обезпечение и без гаранти, с максимално улеснена процедура по кандидатстване и минимум документи. Кредитните й продукти се предлагат онлайн и в широка мрежа от офиси с покритие в цялата страна.

Търговска мрежа на Microcredit

Microcredit е компания с национално покритие. Търговската ѝ мрежа се състои от 70 офиса и повече от 1000 кредитни консултанти. Чрез тях компанията предоставя финансови съвети и индивидуални консултации на кредитоискателите си. Виж мнения и препоръки от клиенти и се запознай с бранда CrediNet на Microcredit, в информацията по-долу.

Бърз онлайн кредит CrediNet

CrediNet е бърз изцяло онлайн кредит, подходящ както за физически лица, така и за юридически лица с цел осигуряване на оборотни средства. Кредитоискателите могат да заявят пари на заем онлайн като попълнят онлайн заявка на сайта на кредитната компания. Сумите, които могат да се усвоят са от 200 до 5000 лева със срок на погасяване от 3 до 18 месеца.

Основни параметри на кредит CrediNet

Сума Срок
200 – 5000 лв. 3 – 18 месеца

Потребителски кредит CrediNet е с фиксирана лихва за целия период. Изплащането става на равни месечни вноски, с възможности от 3 до 18 месеца. Кредитът се заявява изцяло онлайн. Кандидатстването е напълно безплатно. Няма изискване да се предоставят гаранти, поръчители или някакъв вид обезпечение по кредита. Кредитоискателят е необходимо да посочи лице за контакт, когато попълва искането си за кредит. Това лице трябва да е пълнолетно. Трябва и да разполага със собствен активен телефонен номер, на който служител на компанията да се свърже с него при нужда.  

Как можеш да кандидатстваш за онлайн кредит CrediNet?

Кандидатстването е много удобно. Всичко се случва бързо, лесно и безплатно. Целият процес е изцяло онлайн.

Как да кандидатстваш за онлайн кредит CrediNet

Можеш да подадеш заявка за онлайн кредит 24/7 или по всяко време. Попълването и изпращането на заявката за кредит, както и подписването на договора се извършват изцяло онлайн. По този начин спестяваш време и не се налага да посещаваш офис. След като бъдеш одобрен за искания от теб заем ще получиш желаната сума до минути. Имай предвид, че работното време на компанията е: Понеделник – Петък 09:00 – 18:00 ч. и Събота 10:00 – 18:00 ч.

Какво е необходимо, за да кандидатстваш за бърз кредит CrediNet?

Microcredit отпуска бързи кредити без трудов договор и без изискване за предоставяне на обезпечение.

За да кандидатстваш за онлайн кредит CrediNet е необходимо:

 • да имаш валидна лична карта;
 • да си пълнолетен български гражданин;
 • да имаш регулярни месечни доходи от някаква дейност;

Нужно ли е обезпечение – някакъв гарант или поръчител?

CrediNet е необезпечен кредит, за който не е необходимо да се предоставят гаранти или поръчители, било то преди или след одобрение.

Как да спестиш време и да получиш по-бързо становище?

В случай, че искаш бързо одобрение може да се възползваш от „Разглеждане до минути“. Това е пакет от допълнителни услуги, който CrediNet може да ти предложи. Тези услуги сами по себе си не са задължителни. В случай, че искаш да ги ползваш те ще ти спестят време и ще можеш да се възползваш от удобства като:

 • Бързо одобрение;
 • Допълнителни начини за усвояване с разширено работно време;
 • Допълнителни начини за изплащане;
 • Преференциално и експресно обслужване;
 • Право на участие в специални промоции.

Одобрението – как ще разбереш?

Компанията изпраща СМС, след като бъде разгледано искането ти за кредит. С това съобщение ще научиш дали си одобрен или отказан за кредита. При одобрение и преди да подпишеш договора, ако размислиш можеш да се откажеш. За целта е необходимо да се свържеш с фирмата чрез имейл или с обаждане на националния ѝ телефон.

Процедура за подписване на договор за бърз онлайн кредит CrediNet

Изцяло онлайн е подписването на договора за кредит. След като си одобрен ще получиш имейл с договора, както и линк за подписването му. Също така на СМС ще ти бъде изпрате и код за подписване. Той е валиден 72 часа от момента на получаването му. За да подпишеш договора, трябва да отвориш линка и да въведеш своето ЕГН и кода от СМС-а. Това е равносилно на полагане на подпис под договора и те обвързва с неговото съдържание. Преди да подпишеш е необходимо да се запознаеш подробно с всички документи.

Получаване на одобрената сума

CrediNet предлага на клиентите си сами да изберат как желаят да получат сумата, за която са одобрени. Парите могат да бъдат получени:

 • в брой
 • на ИзиПей каса
 • по банкова сметка

За колко време ще получиш парите зависи от това как си избрал да ги усвоиш. Веднага след като получиш одобрение може да получиш парите в офис на Микро Кредит или на каса на ИзиПей. Ако си избрал усвояване по банков път, е възможно сумата да бъде в банковата ти сметка с известно забавяне. Това зависи от времето, в което е одобрен кредита и в коя банка е банковата ти сметка. Обикновено трансферите на суми се извършват до два часа. При някои банки е възможно да има известно забавяне. Имай предвид, че всички изплащания на кредити се извършват в рамките на работното време на компанията.

Как да върнеш заема?

Бързият онлайн кредит CrediNet се изплаща на равни месечни вноски.

Всеки нов клиент може да вземе кредит до 1000 лева без лихви и такси за първите 30 дни от срока на договора.

Вноските по онлайн кредит CrediNet можеш да се плащат по банков път, във всеки офис на фирмата или чрез ИзиПей. В случай, че се налага някой друг да плаща вноски от твое име, трябва да попълни ЕГН-то ти и точния номер на договора ти за кредит. Ако тези данни са непълни или липсват, има вероятност плащането да не бъде отразено по погасителния ти план. Съответно това може да доведе до негативни последствия. CrediNet разполага с банкови сметки в няколко банки и предлага възможност на клиентите си да изберат най-изгодния вариант за изплащане на вноските по кредита им.

Начини за плащане на вноски по онлайн кредит CrediNet

Можеш да изплатиш вноска и през сайта на CrediNet или на Микро Кредит. За да стане това рябва да избереш тази опция в менюто Как да върна? Трябва само да въведеш номера на договора си за кредит, както и ЕГН-то си в полетата. Необходимо е, разбира се, и да разполагаш с достатъчна наличност по банковата си сметка. В противен случай няма да можеш да извършиш плащането.

Какво да направиш, в случай че не можеш да платиш вноската си навреме?

Когато имаш временни затруднения и не можеш да изплащаш вноските по кредита си е най-добре да се свържеш с кредитора си и заедно да потърсите подходящо решение за излизане от ситуацията. В противен случай рискуваш да ти бъде начислена неустойка за просрочено плащане. Това ще се отрази в кредитното ти досие в Централен кредитен регистър (ЦКР) и може да ти попречи при кандидатстването за друг заем в бъдеще.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Последно добавени
Вземи бърз онлайн кредит до 3000 лева за срок до 24 месеца
Вземи бърз онлайн кредит до 5000 лева за срок до 18 месеца
Бързи кредити онлайн до 6000 лева за срок от 3 до 18 месеца.
CrediNet – информация и оценка
4.8/5
Вземи най-новите оферти!

Абонирай се за нашия информационен бюлетин и получавай най-интересното от компаниите за бързи кредити директно на твоя имейл адрес. Така ще спестиш време в търсене на оферти. Ние ще го направим вместо теб!