Кредит без проверки за един час възможно ли е?

Начало » Кредит без проверки за един час възможно ли е?

Най-разпространеният начин за осигуряване на допълнителни пари за спешни разходи, е спестяването. Ако вземаш добра месечна заплата, която надскача средната за родните стандарти, лесно можеш да се справиш в спешните ситуации, стига да имаш достатъчно спестени пари. Когато се намираш в ситуацията на голяма част от хората в страната ни, които имат финансови средства до толкова, че да им стигат за изкарат месеца, спестяването на средства става наистина сложно. А непредвидени разходи не пропускат никой от нас. Когато ни застигнат неочаквани проблеми обикновено вземаме пари на заем от близки, продаваме или залагаме стари вещи или пък търсим допълнителна работа. Понякога обаче тези методи за справяне със ситуацията не сработват.

Има ли друг начин?

Има и друг популярен начин за справяне с несполуките, който набира скорост през последните години – вземането на бързи заеми. Въпреки, че много потребители са против вземането на кредити, не винаги има друг начин да посрещнем всички разходи – ежедневни и неочаквани. Този начин за сдобиване със средства не те обвързва с банки и ти предоставя нужните спешни пари. За разлика кредитите от банка с този метод няма чакане, подаване на купища документи, стоене по опашки. Но наистина ли можеш да вземеш кредит без проверки за един час, както твърдят в рекламите на фирмите за бързи кредити?

Какво изискват кредитните фирми от теб?

Сигурно се питаш какви документи трябват, за да кандидатстваш за заем? Ако желаеш да изтеглиш обикновен бърз кредит ще ти е нужна само валидна лична карта. В случай, че искаш да вземеш по-голяма сума, която да обезпечиш с ипотека, ( тази финансова услуга се предлага само от някои от фирмите на пазара) тогава ще трябва да представиш доста документация и процеса няма да е толкова скоростен.

стиснати ръце и подаване на плик с пари

Колко време е нужно, за да те одобрят?

Фирмите за бързи кредити правят проверки на своите клиенти за съжаление няма кредит отпуснат без никакви проверки. Нещата, които кредиторите проверяват са проверка на личната карта в регистрите на МВР, за да е сигурно, че клиента не е с фалшифициран или откраднат документ за самоличност, проверка на кредитоспособност и проверка на кредитната история в Централен кредитен регистър. Тези проверки обикновено отнемат 30-40 минути и кредитната фирма може да ти съобщи решението си. Доста от кредиторите на пазара обаче предлагат скоростно одобрение само на клиентите, които заплатят допълнителни такси. При положение, че не платиш такава такса можеш да чакаш до няколко дни, за да бъдеш одобрен.

Кредит без проверка за един час – какво още може да ги забави?

Още нещо, което може да забави одобрението ти е изискването за солидарен длъжник или банкова гаранция. Затова те съветваме, ако ти е нужен кредит без проверки за един час, първо да попиташ дали кредитната фирма има допълнителни такси и изисквания. Ако искаш да кандидатстваш за онлайн кредит веднага, можеш да се обадиш на телефоните на различните компании и да ги попиташ относно подробностите свързани с процеса.

Да вземеш онлайн заем, има няколко предимства:

  • Всичко се случва бързо и лесно. Не е нужно да ходиш до офис на компанията, което ще ти спести време. Много хора не могат да излязат от работа или да си вземат отпуск, за да отидат до кредитор. Други няма на кого да оставят децата, а трети просто предпочитат всичко да се случва през мобилното устройство.
  • Избягваш личен контакт. Едно от последствията на пандемията е, че всички личния контакт до минимум. Много потребители все още избягват да посещават обществени места. При положение, че не желаеш да се срещаш с други хора, понеже се страхуваш от различни зарази, един онлайн заем ще ти спести това притеснение.
  • Имаш възможност да разгледаш множество кредитни продукти. Можеш да научиш предварително условията на голям брой кредитори и така да направиш най-информиран избор.

Вземай само обмислени заеми

Поради увеличението на цените настана масово вземане на бързи кредити. Поради факта, че няма законови ограничения голяма част от потребителите вземат по 5-6 бързи заема. Понеже цените се увеличават, а доходите – не , просрочията също нараснаха. За да не попаднеш в дългова спирала – вземай заеми разумно. За краткосрочни цели можеш да вземеш безлихвен заем или стоков кредит.

Няма как да вземеш кредит без проверки за един час, но можеш да вземеш заем с лоша кредитна история и без доказуеми доходи стига да намериш фирма готова да те кредитира.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Последно добавени
Вземи бърз онлайн кредит до 3000 лева за срок до 24 месеца
Вземи бърз онлайн кредит до 5000 лева за срок до 18 месеца
Бързи кредити онлайн до 6000 лева за срок от 3 до 18 месеца.
Вземи най-новите оферти!

Абонирай се за нашия информационен бюлетин и получавай най-интересното от компаниите за бързи кредити директно на твоя имейл адрес. Така ще спестиш време в търсене на оферти. Ние ще го направим вместо теб!