Нужни са ти пари веднага? Ето кои са най-добрите варианти за теб

Начало » Нужни са ти пари веднага? Ето кои са най-добрите варианти за теб

На всеки от нас му се е случвало да има нужда от пари веднага. Тогава обикновено се паникьосваме и не знаем как да действаме рационално. От това да се ядосваш и да изпадаш в емоционални състояния няма смисъл. По-добре съсредоточи енергията си в търсенето на разумно решение. Успокой се и помисли кои са най-добрите варианти в твоята ситуация. Първо си отговори си на въпроса:

От къде можеш да се сдобиеш с пари веднага?

Продай ненужни дрехи или вещи

Ако нуждата ти от средства не е чак толкова спешна и може да почака няколко дни, опитай се да продадеш в интернет ненужни мебели или дрехи, които не носиш. Понякога изгодните вещи бързо намират нов собственик, а ти се сдобиваш с нужните пари веднага. Ако ти е нужна по-голяма сума за съжаление този начин за сдобиване със средства едва ли ще ти помогне.

Вземи пари на заем от близък

Близките ни хора обикновено ни помагат в трудни ситуации. Ако имаш близък, който може да ти даде нужните средства това е чудесно. Имай предвид, че не всеки би бил съгласен да ти услужи, много хора вече нямат доверие на свои приятели или роднини поради факта, че някои хора са безотговорни и не връщат заетите средства. Ако не успееш да вземеш пари на заем от приятел не се отчайвай, има и други начини да се сдобиеш с нужната ти сума.

жена държи пари

Пари на заем от фирма за бързи кредити

Компаниите предлагащи бързи заеми стават все по-популярни на родния пазар. Много хора избират точно този начин на финансиране понеже е удобен, бърз и лесен. Преди да вземеш кредит те съветваме да си направиш подробно проучване относно фирмите на пазара и предлаганите от тях продукти. Небанковите финансови институции предлагат различни типове бързи заеми. Ако ти е нужна малка сума, която можеш да върнеш в кратък срок можеш да използваш продукта заем до заплата. Много фирми на финансовия пазар предлагат този кредит без оскъпяване за нови клиенти. При положение, че се нуждаеш от по-голяма сума можеш да вземеш заем на вноски. Те от своя страна могат да бъдат: седмични, двуседмични или месечни.

Стоков кредит

Този вид заем е много подобен на бързите кредити. Разликата е, че стоковият кредит е целеви заем, който можете да използвате само за закупуването на определен артикул. Ако ти трябват пари веднага понеже в дома ти се е повредил важен уред или пък искаш да си закупиш бяла или черна техника, която е на промоция, този заем може да е точния избор за теб. За съжаление, ако проблема ти е от друго естество този вид кредит няма да ти бъде от полза.

Който и вид финансиране да избереш, не забравяй, че трябва да си внимателен. Не вземай прибързани решения и премисли добре решението си. Ако вземеш пари на заем ги върни навреме, понеже веднъж загубено доверието на този, който ти ги е дал е трудно да го върнеш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Последно добавени
Вземи бърз онлайн кредит до 3000 лева за срок до 24 месеца
Вземи бърз онлайн кредит до 5000 лева за срок до 18 месеца
Бързи кредити онлайн до 6000 лева за срок от 3 до 18 месеца.
Вземи най-новите оферти!

Абонирай се за нашия информационен бюлетин и получавай най-интересното от компаниите за бързи кредити директно на твоя имейл адрес. Така ще спестиш време в търсене на оферти. Ние ще го направим вместо теб!