Нужни са ти пари веднага? Ето кои са най-добрите варианти за теб

Начало » Нужни са ти пари веднага? Ето кои са най-добрите варианти за теб

На всеки от нас му се е случвало да има нужда от пари веднага. Тогава обикновено се паникьосваме и не знаем как да действаме рационално. От това да се ядосваш и да изпадаш в емоционални състояния няма смисъл. По-добре съсредоточи енергията си в търсенето на разумно решение. Успокой се и помисли кои са най-добрите варианти в твоята ситуация. Първо си отговори си на въпроса:

От къде можеш да се сдобиеш с пари веднага?

Продай ненужни дрехи или вещи

Ако нуждата ти от средства не е чак толкова спешна и може да почака няколко дни, опитай се да продадеш в интернет ненужни мебели или дрехи, които не носиш. Понякога изгодните вещи бързо намират нов собственик, а ти се сдобиваш с нужните пари веднага. Ако ти е нужна по-голяма сума за съжаление този начин за сдобиване със средства едва ли ще ти помогне.

Вземи пари на заем от близък

Близките ни хора обикновено ни помагат в трудни ситуации. Ако имаш близък, който може да ти даде нужните средства това е чудесно. Имай предвид, че не всеки би бил съгласен да ти услужи, много хора вече нямат доверие на свои приятели или роднини поради факта, че някои хора са безотговорни и не връщат заетите средства. Ако не успееш да вземеш пари на заем от приятел не се отчайвай, има и други начини да се сдобиеш с нужната ти сума.

жена държи пари

Пари на заем от фирма за бързи кредити

Компаниите предлагащи бързи заеми стават все по-популярни на родния пазар. Много хора избират точно този начин на финансиране понеже е удобен, бърз и лесен. Преди да вземеш кредит те съветваме да си направиш подробно проучване относно фирмите на пазара и предлаганите от тях продукти. Небанковите финансови институции предлагат различни типове бързи заеми. Ако ти е нужна малка сума, която можеш да върнеш в кратък срок можеш да използваш продукта заем до заплата. Много фирми на финансовия пазар предлагат този кредит без оскъпяване за нови клиенти. При положение, че се нуждаеш от по-голяма сума можеш да вземеш заем на вноски. Те от своя страна могат да бъдат: седмични, двуседмични или месечни.

Стоков кредит

Този вид заем е много подобен на бързите кредити. Разликата е, че стоковият кредит е целеви заем, който можете да използвате само за закупуването на определен артикул. Ако ти трябват пари веднага понеже в дома ти се е повредил важен уред или пък искаш да си закупиш бяла или черна техника, която е на промоция, този заем може да е точния избор за теб. За съжаление, ако проблема ти е от друго естество този вид кредит няма да ти бъде от полза.

Който и вид финансиране да избереш, не забравяй, че трябва да си внимателен. Не вземай прибързани решения и премисли добре решението си. Ако вземеш пари на заем ги върни навреме, понеже веднъж загубено доверието на този, който ти ги е дал е трудно да го върнеш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Последно добавени
Вземи бърз онлайн кредит до 5000 лева за срок до 18 месеца
Бързи кредити онлайн до 6000 лева за срок от 3 до 18 месеца.
Вземи до 5000 лева за срок до 24 месеца
Вземи най-новите оферти!

Абонирай се за нашия информационен бюлетин и получавай най-интересното от компаниите за бързи кредити директно на твоя имейл адрес. Така ще спестиш време в търсене на оферти. Ние ще го направим вместо теб!