Начало » CreDirect – информация и оценка

Онлайн кредити до 4000 лева.

Предимства
 • изцяло онлайн
 • експресно разглеждане
 • първи кредит с 0% лихва
 • лесно кандидатстване
Недостатъци
 • без офис мрежа

Информация и мнения за CreDirect

Какво е CreDirect?

CreDirect e търговска марка на Сити Кеш, предлагаща изцяло онлайн кредити.

Брандът CreDirect е част от международната финансова група MVFinance, която освен на българския пазар оперира в още няколко европейски държави – Румъния, Македония и Испания. През следващите няколко години се очаква финансовата група да разшири обхвата си и да стъпи на още няколко европейски пазара.

Ценности на CreDirect

Основните ценности и принципи, които са залегнали в дейността на марката са:

 • Професионализъм
 • Мотивация
 • Коректност
 • Иновативност
 • Позитивизъм

Тя е създадена, за да отговори в максимална степен на потребностите на българските потребители от изцяло онлайн кредитиране. Екипът на CreDirect се стреми да предоставя персонализирани услуги, компетентно обслужване и да създава трайни отношения със своите клиенти, основани на взаимно доверие и разбиране.

Марката заема лидерски позиции сред фирмите за бързи кредити онлайн. Предлага оптимизиран процес по кандидатстване и прилага съвременни решения за онлайн кредитиране. 

Изцяло онлайн кредит до 4000 лева от CreDirect

Видове бързи онлайн кредити от CreDirect

CreDirect отпуска изцяло онлайн кредит до заплата и кредит на вноски. Те са подходящо решение при нужда от допълнителни финансови средства за покриване на различни разходи. От тях могат да се възползват различни потребители – хора, които не получават доходи от трудов договор, но разполагат с регулярни доходи от граждански договор, майчинство или пенсия. Можеш да заявиш пари на заем онлайн от CreDirect като попълниш онлайн заявка на сайта на кредитната компания.

Бърз кредит до заплата

Сума Период на погасяване
100 – 1000 лв. 15 – 45 дни

Кредит до заплата можеш да заявиш изцяло онлайн на сайта на CreDirect. В заявката си трябва да посочиш сумата и периода за изплащане. Можеш да получиш становище в рамките на 20 минути и в случай на одобрение да разполагаш с парите в рамките на същия ден.

Всеки нов клиент може да вземе кредит до 1000 лева без лихви и такси за първите 45 дни от срока на договора.

Бърз кредит на вноски

Потребителският кредит на вноски е с фиксирана лихва за целия период и се изплаща на равни вноски. В зависимост от предпочитанията и доходите на кредитоискателя погасителните вноски могат да бъдат седмични, двуседмични или месечни. Кандидатстването е изцяло онлайн и е напълно безплатно. Няма изискване да се предоставят гаранти, поръчители или някакъв вид обезпечение по кредита.

Сума Период на погасяване
300 – 6000 лв. 3 – 18 месеца

Как можеш да кандидатстваш за онлайн кредит от CreDirect?

Кандидатстването е бързо, лесно, удобно и безплатно. Целият процес е изцяло онлайн.

Можеш да подадеш заявка за онлайн кредит по всяко време. Попълването и изпращането на заявката за кредит, както и подписването на договора се извършват изцяло онлайн. По този начин спестяваш време и не се налага да посещаваш офис. След като бъдеш одобрен за искания от теб заем ще получиш желаната сума до минути.

Какво е необходимо, за да кандидатстваш за бърз онлайн кредит от CreDirect?

CreDirect отпуска бързи кредити без трудов договор и без изискване за предоставяне на обезпечение.

За да кандидатстваш за онлайн кредит от CreDirect е необходимо да си навършил 18 години и да имаш валидна лична карта.

Изисквания за кандидатстване за кредит от Credirect

Изисква ли се предоставяне на обезпечение, гарант или поръчител?

При кандидатстване за бърз кредит от CreDirect не е необходимо да се предоставят гаранти, поръчители или някакъв вид обезпечение.

Нуждаеш се от бърз кредит още сега?

Можем да ти отпуснем до 5000 лева

Задължително поле
Задължително поле
Задължително поле
woman

Ще ти се обадим скоро!

Благодарим ти, че избра нашия заем. Кредитен консултант ще ти се обади на предоставения от теб телефонен номер и ще обсъдите възможностите за кредитиране.

Дублирана заявка

В последните 30 дни имаш подадена заявка за кредит към този кредитор!

Възникна грешка!

Моля, опитай отново малко по-късно.

Виж други предложения

Как можеш да получиш по-бързо одобрение и да спестиш време?

Кредиторът предлага възможност за ползване на следните допълнителнителни услуги:

 • Експресно разглеждане на искането за заем. Клиентите, които заявят тази услуга могат да получат приоритетно разглеждане на искането си за кредит и становище в рамките на 1 час. При избор на услугата за експресно разглеждане на искане кредитоискателят не дължи такса. Тя се начислява само в случай, че бъде одобрен за заем.
 • Удължаване на заем. Тази услуга дава възможност на кредитоискателите да удължават неограничен брой пъти срока на заема, който са усвоили.

Как да разбереш дали си одобрен?

След като бъде направена проверка на документа ти за самоличност и разгледано искането ти за кредит ще получиш съобщение на своя имейл дали заявката ти за кредит е одобрена или отказана. В случай, че размислиш можеш да се откажеш от искането си за кредит преди да си подписал договор. За целта е необходимо да се свържеш с кредитора на националния му телефон или чрез имейл.

Каква е процедурата за подписване на договор за бърз онлайн кредит от CreDirect?

Подписването на договора се извършва изцяло онлайн. След одобрение се получава мейл с договор и линк за подписването му.

Как да получиш парите и колко време ще отнеме?

CreDirect предлага на клиентите си сами да изберат как желаят да получат сумата, която са заявили. Начините за получаване на парите са:

 • чрез превод по банкова сметка
 • в брой чрез системата на Изи Пей

Времето за получаване на сумата зависи от това как си избрал да получиш кредита си. Ако си предпочел да го усвоиш на каса на Изи Пей, можеш да вземеш парите веднага след получаване на одобрение. При усвояване по банков път е възможно парите да бъдат в банковата ти сметка с известно забавяне в зависимост от това кога е одобрен кредита и в коя банка е регистрирана банковата ти сметка.

Как да върнеш заема?

Вноските по онлайн кредита си можеш да изплащаш по банков път, на каса на Изи Пей, през ePay или онлайн чрез дебитна или кредитна карта през клиентски профил на сайта на CreDirect. Достатъчно е да въведеш номера на договора си за кредит и ЕГН-то си в полетата и да разполагаш с достатъчна наличност по банковата си карта, за да можеш да извършиш плащането.

Начини за плащане на вноска по кредит от CreDirect

Какво да направиш, в случай че не можеш да платиш вноската си навреме?

В случай, че се затрудняваш да изплащаш вноските по кредита си, ти препоръчваме да се свържеш с кредитора си и да обсъдите възможности за излизане от ситуацията. Повечето хора са склонни да избягват контакт с кредитния си консултант, но това не решава проблема, а по-скоро води до неговото усложняване. Когато не погасяваш редовно вноските по задължението си най-вероятно ще ти бъдат начислени неустойки и допълнителни такси, които ще увеличат размера на дължимата сума. Всичко това ще се отрази и в кредитното ти досие в Централен кредитен регистър (ЦКР) и ще ограничи възможностите да получиш друг заем в бъдеще.

Клиентска програма

Credirect има програма за своите лоялни клиенти. Тя ти дава възможност с всяка навреме платена вноска да трупаш „Парички“ в клиентския си профил. Можеш да ги получаваш и като подарък от компанията по нейна преценка. Натрупаната наличност може да разменяш за различни предметни награди от каталог. Друга употреба на „Паричките“ е да се възползваш от отстъпки при последващ кредит от Credirect.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Последно добавени
Вземи бърз онлайн кредит до 3000 лева за срок до 24 месеца
Вземи бърз онлайн кредит до 5000 лева за срок до 18 месеца
Бързи кредити онлайн до 6000 лева за срок от 3 до 18 месеца.
CreDirect – информация и оценка
4.5/5
Вземи най-новите оферти!

Абонирай се за нашия информационен бюлетин и получавай най-интересното от компаниите за бързи кредити директно на твоя имейл адрес. Така ще спестиш време в търсене на оферти. Ние ще го направим вместо теб!