Начало » ПРОФИ КРЕДИТ – информация и оценка

Отпуска бързи потребителски кредити до 5000 лева и кредит срещу ипотека до 50 000 лева.

Предимства
 • заявка по телефона, в офис и онлайн
 • бързо одобрение
 • кредит срещу ипотека
 • рефинансиране
 • само с лична карта
Недостатъци
 • сключване на договор само в офис
 • без изплащане в офис

Информация и мнения за ПРОФИ КРЕДИТ

Кои са ПРОФИ КРЕДИТ

ПРОФИ КРЕДИТ България е част от международната финансова група Профиреал Груп, която освен в България, оперира и в още три страни в Средна и Източна Европа – Чехия, Полша и Русия и една в Азия – Филипини. Профиреал Груп е международна финансова институция, която е в бизнеса от повече от 20 години. Обслужените от нея клиенти са повече от милион и половина, групата е социално ориентирана и участва и в множество благотворителни каузи.

Компанията ПРОФИ КРЕДИТ България предлага бързи кредити за физически лица, както и ипотечен кредит “Уют“. Тя е регистрирана на българския пазар през 2006 година и през месец ноември същата година отпуска първия си кредит. През изминалите вече 16 години дружеството утвърждава и поддържа репутацията си на отговорен и надежден кредитор. Екипът на ПРОФИ КРЕДИТ винаги се стреми да предоставя качествени услуги на своите клиенти и да прилага високи стандарти на обслужване. По данни до 2021 година дружеството има отпуснати над 202 000 кредита.

Мисия

ПРОФИ КРЕДИТ е бързоразвиваща се компания, която има изградена търговска мрежа от 55 офиса в цялата страна. Разполага с над 500 служителя, които се грижат за доброто обслужване и комфорта на клиентите. Благодарение на дългогодишното си присъствие и опит на родния пазар, както и широката структура от офиси, небанковата институция може да бъде определена като сигурен и надежден кредитор.

Компанията счита за своя мисия да удоволетвори нуждите на клиентите, като им предлага изгодни и разнообразни услуги. Също така, за да поддържа атрактивност тя постоянно организира промоционални игри и томболи, които можеш да намериш на сайта им или в страниците на социалните им мрежи. През годините са придобили много лоялни клиенти, които вече могат да ползват преференциалните условия от Програмата за лоялност, която компанията предлага. Както споменахме по-горе ПРОФИ КРЕДИТ са и социално отговорна компания, която се включва в различни социални и благотворителни инициативи.

Обслужването на всеки клиент е изградено на база индивидуален подход, с което екипът на ПРОФИ КРЕДИТ си поставя за цел неговото максимално удовлетворение. Това се потвърждава от много мнения на доволни клиенти.

Ценности на компанията

 • Прозрачност
 • Гъвкавост
 • Индивидуален подход към клиента
 • Сигурност
 • Надеждност
 • Бързина
 • Отговорност

Какво е необходимо, за да получиш кредит?

 • Да разполагаш с валидна лична карта
 • Да си български гражданин
 • Да си на възраст между 18 – 80 години
 • Да имаш официално доказуеми регулярни доходи от трудов, граждански договор или от пенсия.

Какви бързи кредити предлага ПРОФИ КРЕДИТ?

Бърз потребителски кредит

Бърз кредит на вноски е продукт, който все повече се използва за различни цели като спешно финансиране, покупка на техника или покриване на ежедневните разходи в труден момент. При банковите кредити трябва задължително да работиш на трудов договор и да имаш поне 6 месеца стаж при текущия си работодател. Ако си на нова работа или работиш на граждански договор няма как да се възползваш от желания заем. Друга предпоставка да не можеш да получиш заем от банка е влошената ти кредитна история. Ако в миналото си имал просрочия и не си плащал вноските си по кредита редовно, това се е отразило в ЦКР (Централния кредитен регистър) и сега банките по-трудно биха ти отпуснали заем. Небанковите финансови институции са по-либерални щом става въпрос за кредитоспособността на клиента. Те могат да отпуснат пари на заем на лица, които работят на трудов договор от по-малко от 6 месеца, работят на граждански договор или получават друг тип доходи като приходи от наеми, майчинство или пенсия.

Сума Срок
100 – 5000 лева 4 – 24 месеца

Ипотечен кредит УЮТ – основни параметри

Основни параметри на ипотечен кредит Уют на Профи Кредит

Продукта ипотечен заем Уют представлява заем срещу обезпечение с ипотека. Такъв тип ипотечен кредит е подходящ за потребители, които имат нужда от по-голям заем и които притежават собствен имот. Ипотечните кредити се използват все по-често за финансиране на ремонти, лечения, които изискват големи разходи или рефинансиране на други задължения на потребителя. С ипотечен заем “Уют“ можеш да вземеш кредит до 50 000 лева, като офертата за всеки клиент е индивидуална, спрямо спецификите на имота, който ипотекира, кредитоспособността на потребителя и други фактори. В сайта на ПРОФИ КРЕДИТ можеш да видиш примерен калкулатор и да се ориентираш за параметрите на този вид заем.

 • Размер на кредита – от 8 000 до 50 000 лева
 • Срок – от 1 до 8 години
 • Обезпечение – ипотека върху напълно завършени и въведени в експлоатация имоти
 • Фиксирана лихва за целия период на кредита
 • Изплащане на равни месечни вноски

За ипотечен кредит можеш да кандидатстваш на телефон 0700 17 011 (на цената на градски разговор) или във всеки офис на компанията. Служителите на фирмата ще ти разяснят в детайли, какви са условията по заема и какви документи се изискват при кандидатстване.

Заявка можеш да подадеш и през онлайн платформата в сайта на ПРОФИ КРЕДИТ – бързо, лесно и удобно.

Допълнителни услуги, предлагани от ПРОФИ КРЕДИТ

Понеже понякога се случва да имаш нужда от наистина “бърз“ кредит или пък да се затрудняваш с плащането, ПРОФИ КРЕДИТ ти предлага да закупиш допълнителни услуги, които да решат тези твои неприятности. Индивидуалните услуги, които можеш да ползваш към стандартния си кредитен продукт са:

 • Фаст – Приоритетно разглеждане и становище на искането за отпускане на кредит

Когато се нуждаеш от бързо одобрение за пари на заем, и нямаш време да чакаш, можеш да използваш услугата “Фаст“. Тя ти гарантира бърз отговор от кредитните експерти на ПРОФИ КРЕДИТ, което ти помага да реагираш навреме в спешната ситуация, в която си изпаднал.

 • Флекси – Право за едностранна промяна на погасителния план

Флекси, както подсказва самото име е услуга, която ти предоставя гъвкавост. С нея можеш да преместваш или отлагаш дадени вноски, без това да навреди на историята ти в Централния кредитен регистър. Ако си в затруднено положение и имаш проблем с някоя от вноските, те съветваме да се обърнеш към своя кредитен експерт и да обсъдите как проблема да се реши бързо и лесно. Повечето потребители, когато изпаднат в ситуация в която не могат да плащат вноските си, просто изключват телефоните си и се опитват да игнорират проблема, което в бъдеще обикновено им донася негативи и трудно биват одобрени за следващ кредит.

 • Допълнителните услуги Фаст и Флекси могат да бъдат закупени поотделно или заедно, или да не бъде закупена нито една от тях.
Допълнителни услуги Фаст и Флекси на Профи Кредит

Как да кандидатстваш за заем от ПРОФИ КРЕДИТ?

Една от главните ценности на ПРОФИ КРЕДИТ е гъвкавостта. За това те се стараят да предложат все повече канали за кандидатстване на своите клиенти. Можеш да кандидатстваш за заем от ПРОФИ КРЕДИТ като:

– Подадеш заявка онлайн през сайта на фирмата. Това се случва в рамките на няколко минути. Само попълни форма на сайта, и служител на компанията ще се свърже с теб, за да уточните следващите стъпки от кандидатстването ти. Този метод е бърз и удобен и ти спестява време и енергия, които би изгубил ако отидеш до офис.

– Ако не си на “ти“ с мобилните технологии, можеш да кандидатстваш по телефона. Обади се на  телефон 0700 17011 и разбери повече подробности за продуктите на фирмата, и процедурите по кандидатстване и одобрение.

– Можеш също да посетиш удобен за теб офис. В днешното дигитализирано общество, много хора все още предпочитат личния контакт и се доверяват най-много на него. Провери къде близо до теб има офис на фирмата и попитай на място за условията и подробностите по кандидатстването.

Как да получиш парите?

Договорената сума по кредита ще ти бъде изплатена чрез превод по предоставената от теб банкова сметка. За суми до 1000 лева е възможно изплащане и на каса на Изи пей

Начини за изплащане на вноските по кредита

За максимално усеснение ПРОФИ КРЕДИТ предоставя различни канали по които можеш да плащаш вноските си. Може да погасиш своя кредит по един от следните начини:

 • в офис на фирмата
 • във всеки клон на EasyPay
 • чрез Cashterminal устройство
 • чрез банков превод, както и чрез директен дебит по твоята банкова сметка

Кариерни възможности в ПРОФИ КРЕДИТ

Като повечето големи компании на пазара, ПРОФИ КРЕДИТ също предлага възможности за кариерно развитие. В момента там работят повече от 800 служители, а фирмата се стреми да им предложи развитие и интересна и динамична работна среда. Ако ти или твой близък търсите възможности за работа и нови предизвикателства, разгледай сайта на фирмата и виж дали има позиция, която да отговаря на твоите очаквания. ПРОФИ КРЕДИТ търси както професионалисти с опит, така и хора, които тепърва започват своя кариерен път във финансовата сфера.

Клуб на добрия клиент

Чрез тази специална лоялна програма компанията предоставя преференциални условия за коректни и редовни клиенти и възможност за все по-добри условия при отпускане и рефинансиране на кредит.

Клиентите в КДК (Клуб на добрия клиент) могат да се възползват от по-малки погасителни вноски, от по-големи отпуснати суми, както и от улеснено кандидатстване.

Можеш да видиш повече информация на сайта или да се свържеш със служител, който да ти обясни от какви отстъпки можеш да се възползваш при следващо кандидатстване, ако си лоялен клиент или ако доведеш приятел, който има нужда от бърз кредит.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Последно добавени
Вземи бърз онлайн кредит до 3000 лева за срок до 24 месеца
Вземи бърз онлайн кредит до 5000 лева за срок до 18 месеца
Бързи кредити онлайн до 6000 лева за срок от 3 до 18 месеца.
ПРОФИ КРЕДИТ – информация и оценка
4.3/5
Вземи най-новите оферти!

Абонирай се за нашия информационен бюлетин и получавай най-интересното от компаниите за бързи кредити директно на твоя имейл адрес. Така ще спестиш време в търсене на оферти. Ние ще го направим вместо теб!