Начало » Креди Йес

Бързи кредити без нужда от доказване на доход за работещи хора, собственици на малък бизнес, студенти, пенсионери и други лица.

Предимства
 • заявка по телефона, в офис и онлайн
 • без доказване на доход
 • кредит срещу обезпечение
 • само с лична карта
Недостатъци
 • без изплащане в разплащателна каса

Информация и мнения от клиенти за Креди Йес

Креди Йес е основана през 2009 година. Към днешна дата разполага с над 90 офиса в цялата страна. През 2019 година разширява дейността си и в Република Северна Македония, а през 2021 и в Украйна. Компанията предлага бързи кредити за физически лица.

Виж повече за продуктите, предлагани от кредитната компания и прочети мнения на клиенти.

Какви са условията, за да кандидатстваш за бърз кредит от Креди Йес?

 • Да разполагаш с валидна лична карта
 • Да си пълнолетен български гражданин
 • Да имаш регулярни доходи, които не е нужно да бъдат доказуеми. За компанията е важно да можеш да изплащаш месечните си вноски, а не произхода на средствата ти.
креди йес условия за кандидатстване

Какви кредити предлага Креди Йес?

Фирмата отпуска бързи кредити без нужда от доказване на доход, от които могат да се възползват работещи хора, собственици на малък бизнес, студенти, пенсионери и други лица.

Потребителски кредити

За потребителските кредити на компанията можеш да кандидатстваш само ако си пълнолетен български граждани. Необходимо е само да предоставиш валидна лична карта. Не се изисква да работиш на трудов договор, както и да доказваш доход като цяло.

Сума Срок Вноски
200 – 5000 лв. 1 – 21 месеца седмични или месечни

Кредит за пенсионери

Креди Йес е компания, която отпуска кредити на пенсионери. В процеса по кандидатстване не е необходимо да доказваш доход и да предоставяш пенсионно решение.

Отпусканите суми са от 200 до 1000 лева, с месечно разсрочване между 4 и 11 месеца.

Възможностите за кандидатстване са в офис на компанията, като е възможно изпращане на заявка през сайта на компанията. Също така има опция и служител на компанията да те посети на удобно на теб място, където да те запознае с условията.

Кредит за студенти

Ако си студент можеш да се възползваш от кредит. Тук отново не е нужно да доказваш доход или да имаш трудов договор. Необходимо е да имаш средства, с които да можеш да обслужваш кредита си.

Отпусканите суми са от 200 до 5000 лева, с месечено разсрочване между 1 и 21 месеца. Лихвата за целия период е фиксирана, като можеш да усвоиш сумата в офис или по банков път.

Чрез студентските си кредити Креди Йес дава възможност на младежите, които учат, но не могат да покриват разходите си за обучение в университета.

Кредит за майки

Креди Йес отпуска бързи кредити и в случай на майчинство. Няма значение дали си в болничен по време на бременност или в отпуск по майчинство. Основно условие е да имаш възможност да връщаш договорената месечна вноска. Процедурата по кандидатстване е улеснена, като е необходима само лична карта.

Отпусканите суми са до 5000 лева, с месечно разсрочване до 21 месеца. Лихвата е фиксирана, като вноските се съобразяват изцяло с твоите възможности.

Кредит за автомобил

В случай, че искаш да закупиш автомобил или друго моторно превозно средство или пък да ремонтираш/обслужиш такова, можеш да се довериш на компанията. Като цяло фирмата не се интересува за какво точно ще употребиш сумата – дали за покупка на автомобил, за ремонт, обслужване, нови гуми, разходи за регистрация, застраховка, каско или винетка. Изборът за това как ще похарчиш отпусната сума си е изцяло твой.

Отпусканите суми са до 30 000 лева, като са необходими минимум документи. Лихвата е фиксирана, като вноските са месечни за период до 5 години.

Ипотечен кредит с фиксирана лихва

Креди Йес има в продуктовото си портфолио и ипотечен кредит. При него можеш да вземеш пари на заем срещу обезпечение с недвижим имот. Компанията не ти налага ограничения във вида на имота, може да е жилищен имот (къща или апартамент) или търговски обект, земеделска земя и др. Няма значение, както и локацията на имота. Това, което ипотекираш трябва да бъде твоя собственост, като компанията позволява и трето лице да ипотекира собствен в твоя полза.

Сума Срок Вноски
5000 – 30 000 лева 12-60 месеца равни месечни

Необходими документи

Документите, които ще ти трябват за ипотечен кредит са:

 • документ за собственост
 • молба за ипотечен кредит
 • скица и данъчна оценка на имота

Компанията прави и оглед на имота, който искаш да ипотекираш. Процесът по даване на становище по молба за ипотечен кредит трае между 24 часа и 3 работни дни, ако предоставиш всички документи навреме. Необходимо е да направиш и застраховка „Имот“, за целия период на кредита.

Одобрената сума се превежда по банковата ти сметка, като за целта ще трябва да предоставиш документ за твоя актуална такава.

Изисквани лични данни за подаване на онлайн заявка за кредит от Креди Йес

За да подадеш успешно заявка за потребителски или ипотечен кредит към компанията е необходимо да предоставиш имена, имейл адрес, телефон за връзка, твоето ЕГН и населено място. Също така трябва да посочиш желаната от теб сума и срок, както и да избереш удобен офис за обслужване.

Креди Йес е лицензиран администратор на лични данни и полага всички грижи за опазване неприкосновеността на информацията за теб.

Как да кандидатстваш за кредит от Креди Йес?

Можеш да кандидатстваш за кредит, като подадеш заявка онлайн – чрез попълване на форма на сайта, с обаждане по телефона или на място в офис.

как можеш да кандидатстваш за кредит от Креди Йес

Независимо от това дали си одобрен или не, компанията ще те уведоми за становището.

Как може да получиш одобрената от Креди Йес сума?

Одобрената сума можеш да получиш по банков път, след предоставено удостоверение за актуална банкова сметка или в брой в офис на фирмата.

Как да плащаш вноските по кредита си към Креди Йес?

Креди Йес е компания, която предлага всичките си продукти с възможност за изплащане на вноски. Може да погасяваш своя кредит по един от следните начини:

 • на каса в офис на компанията
 • на каса в офис на EasyPay
 • чрез банков превод
 • плащане с кредитна и дебитна карти Visa, Mastercard и Maestro, както и чрез системата на Борика

Компанията ти дава възможността да правиш бърза и лесна справка на текущото си задължение по вноска. Чрез функционалност на уеб стайта можеш да платиш вноската си с дебитна или кредитна карта. Първо проверяваш задължението си с предоставяне на ЕГН и номер на договор. След това преминаваш на стъпка за плащане, което се извършва през системата на Борика, при 100% защита на данните ти.

Независимо от избрания от теб метод е важно да погасяваш задълженията си на време. В противен случай се начисляват наказателни лихви и се влошава кредитната ти история.

В случай, че искаш да погасиш кредита си предсрочно компанията няма допълнителни условия и не начислява такси. Необходимо е само да подадеш молба за това в офис на компанията, след което да изплатиш сумата за пълното погасяване по банков път.

Рефинансиране на кредит от Креди Йес

Фирмата ти дава възможност да рефинансираш свои текущи задължения, чрез някои от нейните продукти. Сумите, които предлага по потребителските си кредити (до 5000 лева) и значително по-високите такива при ипотечните кредити (до 30000 лева) ти дават възможност да обединиш няколко свои задължения.

В случай, че имаш няколко текущи кредита, а имаш нужда от още пари на заем рефинансирането е много добра възможност. Хубаво е, когато избраният от теб кредитор може да ти предложи това. Необходимо е да направиш много добра оценка на възможностите си и да прецениш, в кой от следните обслужвани от компанията варианти е най-подходящ за теб:

 • кандидатстване за рефинансиране от фирмата, към която имаш кредит/кредити. Така ще имаш възможност да предоговориш по-добри условия.
 • кандидатстване за рефинансиране от друга фирма. Тук е важно да обсъдиш всички параметри и условия, за да си сигурен, че обединяващия заем е с по-добри условия.

Друг важен момент при обедиянаването на заеми е и колко броя са задълженията и от колко различни кредитори са.

При кандидатстване за рефинансиране от Креди Йес компанията прави оценка на финансовите ти възможности и твоята кредитна задлъжнялост към момента. На база на тази информация ще дадат своето становище, за това дали си одобрен или отказан.

Промоционални кампании и инициативи на Креди Йес

Компанията провежда редовно различни промоционални кампании. По този начин дава възможност на своите клиенти да участват в различни томболи, да получават отстъпки и награди.

Компанията е и социално отговорна, като редовно спонсорира различни инициативи, събития и спортисти.

Работното време на Креди Йес

Работното време на повечето офиси на компанията е от 09:00 до 19:00 ч. в делнични дни, като част от тях работят и в събота от 10:00 до 14:00 ч.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Последно добавени
Бързи онлайн кредити до 4000 лева за срок до 24 месеца.
Можеш да вземеш до 4 000 лева с до 24 месечни вноски
Вземи до 5000 лева за срок до 18 месеца
Вземи до 5000 лева за срок до 24 месеца
Бързи кредити онлайн до 1500 лева за срок до 30 дни
Креди Йес
4.5/5
Вземи най-новите оферти!

Абонирай се за нашия информационен бюлетин и получавай най-интересното от компаниите за бързи кредити директно на твоя имейл адрес. Така ще спестиш време в търсене на оферти. Ние ще го направим вместо теб!