Начало » Изи Кредит – информация и оценка

Бързи кредити онлайн или в офис.

Предимства
 • Кредити за различен тип потребители
 • Изплащане на седмични, двуседмични или месечни вноски
 • Кредитиране на безработни лица
 • Над 200 офиса в цялата страна
 • Обслужване по домовете
Недостатъци
 • Максимална сума за нов клиент - 1 000 лв.
 • При отказано искане, новото кандидатстване може да е след 3 месеца или при промяна на социален или икономически статус

Информация и мнения за Изи Кредит

Кои са Easy Credit?

Изи Кредит e динамично развиващa се фирма за бързи кредити в България, с над 17 години опит. Тя е пример за българска компания, която се развива успешно и на международната сцена. За тези 17 години, компанията е обслужила стотици хиляди клиенти, за които ежедневно се грижат около 4200 служители, в над 200 офиса в цяла България. Разгледай мнения на клиенти за продуктите, както и информацията, която сме събрали.

Изи Кредит е част от „Мениджмънт Файненшъл Груп“ АД (МФГ), холдингово дружество, което обединява водещи компании, специализирани в предоставянето на небанкови финансови услуги в Централна и Източна Европа. МФГ управлява богато портфолио от успешни бизнес модели в сферата на кредитиране в дома, персонални кредити, финансиране на микро и малки предприятия, кредитни карти, дигитален бизнес и алтернативни финансови продукти и услуги.

Мрежа от офиси на Изи Кредит

Всеки ден над 8,000 служители и сътрудници в повече от 400 офиса в България, Румъния, Полша, Северна Македония и Украйна полагат грижа за обслужването на над 330 000 клиенти.

офис на изи кредит

В България компанията има над 200 офиса разположени в цялата страна. Заедно с офисите от партньорската мрежа, общият брой надхвърля 1000 точки, в които клиентите се обслужват от над 4200 служители и сътрудници.

Бързи кредити, предлагани от Easy Credit

Изи Кредит

Достъпен кредит само срещу лична карта. Ако си нов клиент можеш да получиш максимално 1 000 лева. За следващ кредит може да кандидатстваш до 5000 лева, които да върнеш на удобни седмични вноски. Както за кандидатстването, така и за изплащането можеш да разчиташ на качествено обслужване в удобството на твоя дом. По мнения от клиенти, това е най-достъпният кредит от портфолиото на компанията.

Максимална сума Тип вноски
5 000 лева Седмични

Изи Месец

Достъпен кредит само срещу лична карта. Можеш да кандидатстваш за суми от 200 до 2500 лв. и сам да избереш подходящия за теб срок на погасяване: 4, 5, 6, 7, 8 или 9 месеца. За улеснение вноските се събират на удобно за теб място от кредитния ти консултант.

Максимална сума Тип вноски
2 500 лева Месечни

Кредит Пенсионер

Специално разработени продукти – бързи кредити за пенсионери, съобразени изцяло с техните финансови възможности. Сумите, за които можеш да кандидатстваш са от 200 до 4000 лв. Срокът на погасяване е от 3 до 12 месеца.

Максимална сума Тип вноски
4 000 лева Месечни

Изи Макс

Бърз кредит специално създаден за работещи хора в България. Минимална сума за усвояване – 600 лева. Изплащане на двуседмични вноски (11, 13, 15, 17, 20, 22, 24 или 26). Плащането на два пъти в месеца е изключително подходящо, ако получаваш аванс и заплата.

Максимална сума Тип вноски
9 000 лева Двуседмични

Изи 2

Достъпен кредит, за който може да кандидатстваш само срещу лична карта, без необходимост от доказване на доход. Минималната сума по кредита е 400 лева.

Максимална сума Тип вноски
4 000 лева Двуседмични

Изи Инкредо

Бърз кредит, специално създаден за работещи хора в България. Минимална сума за усвояване – 1 000 лева. Срокът на погасяване е от 6 месеца до 3 години.

Максимална сума Тип вноски
9 000 лева Месечни

ВИП Изи

Бърз кредит с преференциални условия за ВИП клиенти. Достъпен е само за клиенти, обменили бонус точки за да станат VIP. Позволява получаване на допълнителни наградни бонус точки, в следствие на обслужването на кредита.

Максимална сума Тип вноски
8 000 лева Седмични

Кредит от Изи Кредит – въпроси и отговори

Как можеш да кандидатстваш?

Компанията предлага два начина на кандидатстване – самостоятелно, онлайн през сайта или чрез кредитен консултант в офис или по телефона. На практика можеш да се справиш сам, през сайта или мобилното приложение. Ако предпочиташ, може да се възползваш от удобството да получиш безплатна консултация от кредитен консултант – в офис на компанията или в удобна обстановка на дома си. Според мнения на клиенти на Изи Кредит, наличието на алтернатива за начина на кандидатстване дава изключителна гъвкавост. В случай, че си кандидатствал, но не си бил одобрен, можеш да кандидатстваш отново след като изтече период от 3 месеца или след като се промени нещо в статуса ти – изплатиш кредит, смениш работата си, появи се нов приход или друго подобно.

изи кредит - кога можеш да кандидатстваш, ако не си одобрен

Изискват ли се доказуеми доходи?

Богатият избор от продукти показва, че компанията има решение за всеки клиент. Кредитират се както работещи на трудов договор, така и работещи с недоказуеми доходи. Дори в момента да нямаш доход имаш шанс за одобрение, особено ако искаш малка сума. Специално за хората с постоянна месторабота и стабилни доходи е продуктът Инкредо. Сумите при този кредит започват от 1 000 лева и могат да достигнат до 9 000 лева, в зависимост от оценката на кредитоспособността на клиента.

Отпускат ли бързи кредити с лошо ЦКР?

Имаш шанс за одобрение, дори с влошена кредитна история. Разбира се, понятието е разтегливо – има хора, които имат малко просрочие по един кредит. Други – просрочени няколко кредита. Трети имат напълно необслужвани кредити, изоставени преди месеци. И трите сценария могат да се приемат за лоша кредитна история, като, ако в последния случай е малко вероятно да получиш кредит, то в първите два е изключително вероятно. При оценката може да получиш не само одобрение или отказ, възможно е да ти бъде предложена по-малка сума или по-кратък срок. След като изплатиш коректно такъв кредит, твоят кредитор ще е склонен да ти отпусне по-голяма сума.

Изисква ли се обезпечение по кредита?

За да можеш да усвоиш кредита си, веднага след одобрение компанията изисква да предоставиш обезпечение по кредита си. То може да бъде или двама поръчители – физически лица, или банкова гаранция, или гаранция от юридическо лице, което предоставя гаранционни сделки. Обезпечението можеш да предоставиш, когато сключваш договора за кредит или до три дни след сключването му.

Изи Кредит предлага възможност трето юридическо лице, което предлага гаранционни услуги, да стане гарант по кредита ти, ако не можеш да предоставиш обезпечение. Към момента на сключване на договора за бърз кредит, сключваш и договор за предоставяне на гаранция от това трето юридическо лице, което гарантира, че ще изпълниш ангажимента си.

Защо кредитните консултанти посещават дома на клиента?

Уникалността в услугата, предоставяна от Изи Кредит е в удобството, създадено специално за клиента. Кредитните консултанти се стремят да създадат устойчиви взаимоотношения с клиентите, за да могат да отправят по-адекватни предложения и да бъдат в максимална услуга на потребителите. Повечето мнения на клиенти за услугата са положителни, тъй като им спестява време в ежедневието и не се налага да се грижат за обслужването на кредита.

Специални предложения от Easy Credit

Програма лоялност от Изи Кредит

Програмата за лоялност на Изи кредит се казва EasyBonus. От компанията вярват, че освен от пари назаем като неин клиент заслужаваш лично отношение, подаръци и приятни изненади. Така с програмата за лоялност при всеки нов кредит ти получаваш бонус точки. Те са равни на размера на кредита, умножен по неговата поредност. Можеш да използваш натрупаните си бонус точки за:

 • страхотни подаръци
 • да станеш VIP клиент
 • отстъпка от следващ кредит, който усвоиш
как можеш да използваш лоялната програма на изи кредит

Ако изплатиш кредита си със забава на вноската до 3 дни, ще получиш максималния брой точки. При просрочие до 5 дни получаваш половината от пълния размер на точките, а при забави до 10 дни – само 20% от пълния размер на точките.

Във всеки момент можеш да провериш колко бонус точки си натрупал, като се обадиш на националния телефон на компанията или посетиш секция „Вход за клиенти“ на фирмения уебсайт.

Доведи приятел

Изи Кредит дава възможност на своите клиенти да печелят допълнителни пари, под формата на ваучери за пазаруване. Ако си клиент на компанията и препоръчаш свой приятел и той изтегли бърз кредит от тях ще получиш ваучер на стойност 20 лева. Има кратък списък с изисквания, на които трябва да отговаря препоръчаното лице, за да може да се възползваш от офертата. Какви са те:

 • Препоръчаното лице трябва да сключи договор в рамките на 30 дни от препоръката ти.
 • Препоръчаното лице трябва да бъде нов клиент за компанията.
 • Препоръчаното лице не трябва да има родствена връзка с кредитни консултанти в компанията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Последно добавени
Вземи бърз онлайн кредит до 3000 лева за срок до 24 месеца
Вземи бърз онлайн кредит до 5000 лева за срок до 18 месеца
Бързи кредити онлайн до 6000 лева за срок от 3 до 18 месеца.
Изи Кредит – информация и оценка
4.8/5
Вземи най-новите оферти!

Абонирай се за нашия информационен бюлетин и получавай най-интересното от компаниите за бързи кредити директно на твоя имейл адрес. Така ще спестиш време в търсене на оферти. Ние ще го направим вместо теб!