Начало » LendUp – информация и оценка

Бързи потребителски кредити до 5000 лева и кредит срещу ипотека до 50 000 лева.

Предимства
 • заявка онлайн и в офис
 • бързо одобрение
 • кредит срещу ипотека
 • рефинансиране
 • само с лична карта
Недостатъци
 • сключване на договор само в офис
 • без изплащане в офис

Информация и мнения за LendUp

Кои са LendUp

Търговската марка LendUp e собственост на ПРОФИ КРЕДИТ България ЕООД. Компанията е част от международната финансова група Профиреал Груп, която освен в България, има представителства в още няколко страни в Европа – Чехия, Полша и Русия и една в Азия – Филипини. Профиреал Груп е международна финансова институция с над 20-годишна история и над милион и половина обслужени клиенти. Тя е социално ангажирана и оказва подкрепа на множество благотворителни каузи.

LendUp предлага бързи кредити за физически лица, както и ипотечен кредит срещу обезпечение. Екипът на LendUp се стреми да предоставя качествени услуги на своите клиенти и да прилага високи стандарти на обслужване. Към настоящия момент броят на отпуснатите кредити надхвърля 200 000.

Мисия

Компанията е бързоразвиваща, като има изградена търговска мрежа от офиси в цялата страна. Има над 500 служителя, които се грижат за комплексното и качествено обслужване на клиентите. Небанковата институция се ползва с репутацията на отговорен и надежден кредитор, за което свидетелстват дългогодишното ѝ присъствие и опит на българския пазар.

При обслужването на всеки клиент екипът на компанията залага на индивидуален подход.

Основни ценности на компанията

В своята дейност кредитната институция прилага следните основни принципи и ценности:

 • Прозрачност
 • Гъвкавост
 • Индивидуален подход към клиента
 • Сигурност
 • Надеждност
 • Бързина
 • Отговорност

За да получиш кредит от компанията е необходимо:

Основните изисквания, на които трябва да отговаряш, за да бъдеш одобрен за кредит са:

 • Да си на възраст между 18 – 80 години
 • Да си български гражданин и да разполагаш с валидна лична карта
 • Да имаш доказуеми регулярни доходи от трудов, граждански договор или от пенсия.

Какви бързи кредити предлага LendUp?

Бърз потребителски кредит

Бърз кредит на вноски е доста популярен продукт. Най-често до него прибягваме при необходимост от спешно финансиране, за покупка на техника, спешни ремонти или покриване на ежедневните разходи в труден момент. За да получиш кредит от банка трябва задължително да работиш на трудов договор и да имаш поне 6 месеца стаж при текущия си работодател. В случай, че наскоро си сменил работодателя си или работиш на граждански договор няма как да се възползваш от желания заем или това би било изключително трудно. В случай, че имаш влошена кредитна история също много трудно можеш да вземеш кредит от банка. Банките трудно ще ти отпуснат кредит, ако в последните 5 години си ползвал заем и не си плащал вноските си редовно. Всяка забава и просрочие се отразява в досието ти в ЦКР (Централния кредитен регистър) и тази информация е достъпна за кредиторите. От друга страна небанковите кредитни компании имат по либерална политика по отношение на кредитоискателите и тяхната кредитоспособност. При тях можеш да вземеш на заем, дори да работиш на трудов договор по-малко от шест месеца. Също така имаш шанс за одобрение, ако работиш на граждански договор или имаш друг тип доказуеми доходи, като приходи от наем, пенсия или майчинство.

Сума Срок
100 – 5000 лева 4 – 24 месеца

Кредит срещу ипотека – основни параметри

Основни параметри на ипотечен кредит

LendUp предлага и заем срещу обезпечение с ипотека на недвижим имот. Този тип ипотечен кредит е подходящ за теб, в случай че имаш нужда от по-голяма сума, и в същото време притежаваш собствен имот. Средствата по тези кредити могат да се ползват за всякакви неща. LendUp не се интересува дали ще ги използваш за ремонт, за лечение, за почивка или пък ще рефинансираш други задължения.

Офертата за всеки клиент е индивидуална и се изготвя спрямо спецификите на имота, който ипотекира, кредитоспособността му и различни други фактори.

 • Размер на кредита – от 8 000 до 50 000 лева
 • Срок – от 1 до 8 години
 • Обезпечение – ипотека върху напълно завършени и въведени в експлоатация имоти
 • Фиксирана лихва за целия период на кредита
 • Изплащане на равни месечни вноски

Можеш да кандидатстваш за ипотечен кредит по телефон или в офис. За това какво се изисква да предоставиш като документи можеш да разчиташ изцяло на служителите на компанията. Те ще ти разяснят детайлно всички изисквания.

Допълнителни услуги, предлагани от LendUp

LendUp предлага на клиентите си възможност да закупят следните допълнителни услуги към кредита си:

 • Фаст – Приоритетно разглеждане и становище на искането за отпускане на кредит

Тази услуга ти гарантира бързо и приоритетно разглеждане на искането за кредит. Полезна е като имаш спешна нужда от пари и нямаш време да чакаш становище след няколко дни.

 • Флекси – Право за едностранна промяна на погасителния план

Тази услуга ти предоставя гъвкавост. Тя ти дава възможност да преместваш или отлагаш определен брой вноски, без това да навреди на историята ти в Централния кредитен регистър. В случай, че имаш затруднения с плащането по вноска тази услуга ще ти бъде от полза. Само трябва да се обърнеш към кредитния ти експерт и той ще ти съдейства. Често потребители, които изпадат в подобна ситуация нерядко просто изключват телефоните си и се опитват да игнорират проблема. Това не е разумно, а е нещо, което в бъдеще обикновено им донася негативи.

 • Допълнителните услуги Фаст и Флекси не са задължителни. Те са въпрос на личен избор и могат да бъдат закупени поотделно или заедно. Може да не бъде закупена нито една от тях.
Допълнителни услуги, предлагани от LendUp

Как да кандидатстваш за заем от LendUp?

Можеш да кандидатстваш за пари на заем от LendUp по удобен за теб начин като:

– Подадеш заявка онлайн през сайта. Това отнема само няколко минути. Необходимо е само да попълниш име и телефон и след това служител ще се свърже с теб, за да обсъдите възможностите. Този метод е бърз и удобен и ти спестява време, тъй като всичко се случва по телефона.

– В случай, че предпочиташ личния контакт можеш да кандидатстваш офлайн като посетиш удобен за теб офис. Провери къде близо до теб има офис на фирмата и попитай на място за условията и подробностите по кандидатстването.

Как да получиш парите?

Сумата, за която си одобрен се изплаща по предоставената от теб банкова сметка. За суми до 1000 лева LendUp предлага и излащане на каса на Изи Пей

Начини за изплащане на вноските по кредита

LendUp ти предоставя възможност да погасяваш вноските по кредита си по няколко различни начина. Може да избереш този, който е най-удобен за теб:

 • в офис
 • във всеки клон на Изи Пей
 • чрез Cashterminal устройство
 • чрез банков превод, както и чрез директен дебит по твоята банкова сметка

Лоялна програма – Клуб на добрия клиент

Компанията има програма за лоялност за коректните и редовни клиенти. Те могат да се възползват от преференциални условия за усвояване на следващ кредит или рефинансиране на задължения.

Клиентите, които отговарят на критериите за участие в КДК (Клуб на добрия клиент) могат да се възползват от по-малки погасителни вноски, от по-големи отпуснати суми, както и от улеснен процес по кандидатстване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Последно добавени
Вземи бърз онлайн кредит до 3000 лева за срок до 24 месеца
Вземи бърз онлайн кредит до 5000 лева за срок до 18 месеца
Бързи кредити онлайн до 6000 лева за срок от 3 до 18 месеца.
LendUp – информация и оценка
4.5/5
Вземи най-новите оферти!

Абонирай се за нашия информационен бюлетин и получавай най-интересното от компаниите за бързи кредити директно на твоя имейл адрес. Така ще спестиш време в търсене на оферти. Ние ще го направим вместо теб!