Начало » Credissimo

Бързи кредити до 6000 лева изцяло онлайн – бързо, сигурно и безопасно!

Предимства
 • изцяло онлайн
 • избор на сума и срок
 • само с лична карта
 • становище на момента
Недостатъци
 • без консултация в офис
 • без изплащане в офис

Информация и мнения за Credissimo

Защо да избереш Credissimo?

Credissimo е сред най-бързо развиващите се представители от сектора на небанковите финансови институции, като е в топ 100 на европейските ФинТек компании (класация European FINTECH 100). Фирмата е изключително динамична и високотехнологично ориентирана. Създадена е през 2007 година като един от първите преставители на фирми за бързи кредити в София. През 2013 година компанията започва своя път към дигитализацията, като от тогава започва да извършва цялата си дейност само онлайн.

Credissimo развива успешно бранда и дейността си и извън България. През 2016 година фирмата прави първа крачка извън родния пазар, като стартира дейност в Македония. В началото на 2019 разширява дейността си и на друг континент – Южна Америка, където стартира дейност в Колумбия.

Като ли­дер на па­за­ра за он­лайн кре­ди­ти в България, ком­па­ни­я­та по­сто­ян­но на­ла­га нови ре­ше­ния, чрез ко­и­то предо­ста­вя­ на клиентите въз­мож­ност за крат­ко­сроч­но фи­нан­си­ране. Виж мнения на клиенти за продуктите на Credissimo.

Мнение на клиент

Благодарение на иновативността си компанията се стреми да е максимално близко до своите клиенти, отговаряйки на техните нужди от бързо и удобно кредитиране. Автоматизираните процеси, нововъведенията и иновациите дават много възможности на кредитоискателите.

Небанковата финансова институция предлага из­ця­ло он­лайн за­явя­ване на кре­дит, ка­кто и одоб­ре­ние в рам­ки­те на ми­ну­ти. За това свидетелстват и обработените към момента над 1 млн. искания за кредит.

Актуални оферти за онлайн кредит

Credissimo до заплата

Продуктът е с максимална отпускана сума от 1000 лева, която трябва да върнеш за 15 или 30 дни. Решението е удобно, когато имаш нужда от пари на заем веднага и очакваш скоро приходи, било то от заплата или други.

Използвайки този тип продукт ти да можеш да удължаваш периода на изплащане неограничено. Това можеш да използваш в случай, че на падежната дата нямаш възможност да върнеш заема. Удължаването става чрез заплащане само на дължимата лихва, след което започва да ти тече нов период, в който ще можеш да върнеш сумата или да я удължиш отново със заплащане отново само на лихвата.

За редовните клиенти на Credissimo има допълнителни отстъпки и бонуси от лоялната им програма.

Мъж получава пари от credissimo през телефона си
Кредит до заплата
Сума Срок
от 100 – 1000 лева от 15 – 30 дни

Credissimo плюс

Продуктът е с максимална отпускана сума от 6000 лева, която имаш възможност да изплащаш на месечни вноски. Разсрочването е от 3 до 24 равни месечни вноски. С това решение може да рефинансираш или да разсрочиш други задължения за по-дълъг срок на по-малки вноски.

За редовните клиенти на Credissimo има допълнителни отстъпки и бонуси от лоялната им програма.

Бърз кредит до 6000 лева изцяло онлайн
Потребителски онлайн кредит до 6000 лева
Сума Срок
от 200 – 6000 лева от 3 – 24 месеца

Как да кандидатстваш за бърз кредит?

 1. Попълваш данните си и създаваш профил. Можеш да направиш това за около 5 минути и изцяло онлайн. В няколко бързи стъпки компанията ти дава възможността да предоставиш личните си данни, да избереш продукт, начин на усвояване на парите и да подпишеш договор за кредит.
 2. Получаваш становище на момента с СМС и/или на посочения от теб имейл. Една от основните характеристики при онлайн кредитите е, че получаваш отговор дали си одобрен почти веднага.
 3. Взимаш парите по най-удобния за теб начин
процес по кандидатстване за кредит от credissimo

Основни изисквания за кандидатстване за бърз кредит:

 • Да имаш навършени 18 години.
 • Да имаш валидна лична карта.

Как получаваш парите?

Взимаш парите по най-удобния за теб начин:

 • в брой на каса на Easy Pay и Fast Pay
 • по банковата ти сметка
 • по твоята дебитна или кредитна карта. Изискването е картата да е Visa или Mastercard издадена от българска финансова институция и задължително на твое име.

След колко време се получават парите?

В зависимост от избрания метод парите могат да бъдат при теб и до половин час. С услугата незабавни плащания по дебитна/кредитна карта има моментно плащане в работното време на компанията.

Как и къде да плащаш вноските си по кредита?

 • Онлайн с карта, чрез виртуален ПОС терминал. При тази опция Credissimo не начислява такса за превод, но банката издател на твоята карта може да начисли такава. Препоръчително е предварително да провериш това.
 • Онлайн, чрез ePay.bg или мобилното приложение на ePay. Ако имаш микросметка там можеш по всяко едно време да платиш своята вноска, без допълнителни такси. Тук е важно да не забравяш, че в тази система за разплащане е необходимо да посочиш клиентския номер на Credissimo, към който се прави плащането.
 • Онлайн, чрез интернет/мобилно банкиране. В случай, че разполагаш с мобилно банкиране можеш да заплатиш и по този начин. Отново трябва да имаш предвид таксите за превод, които начислява банката ти.
 • На каса на EasyPay или Fast Pay. За този тип плащане ще трябва да посетиш съответната каса и да кажеш, че искаш да направиш плащане към Credissimo. При избор на Easy Pay каса е необходимо да предоставиш и личната си карта.
 • През устройство на Cashterminal. За използването на такова устройство е необходимо да имаш точната сума на вноската, плюс таксата за превод. Ще трябва да предоставиш и своето ЕГН.
 • С банков превод. Можеш да посетиш всеки клон на облужващата те банка и да извършиш плащане на вноската си там. Тук отново трбява да имаш предвид таксите за превод на банката.
как да платиш вноската си в credissimo

Удобството на клиентския профил

Компанията предлага възможността да си създадеш онлайн клиентски профил. Така, ако имаш нужда от онлайн кредит в бъдеще много бързо и лесно можеш да кандидатстваш за такъв повторно. Няма да се налага да въвеждаш отново личните си данни, освен ако няма промяна по тях.

През клиентския си профил ще можеш лесно и удобно да проверяваш състоянието на активния си кредит, както и архива на кредитната си история в компанията. Също така през профила можеш да заявиш промяна на падежна дата и да преглеждаш погасителния си план.

Информацията за различни игри, промоции и бонуси за лоялни клиенти също е достъпна в клиентския ти профил в компанията.

Рефинансиране на кредит

Кредисимо е компания, която предлага възможност за рефинансиране на кредит. В случай, че имаш други бързи кредити можеш да се възползваш от възможността да ги обединиш. Рефинансирането тук е възможно и без поръчител – можеш да си подадеш заявлението за кредит онлайн от всякъде, без да включваш гарант към него. До няколко минути след изпращане на заявлението служител на компанията ще се свърже с теб, за да те информира за становището.

Одобрената сума можеш да получиш на каса, по карта или сметка. Погасяването на вноските по рефинансиращия кредит също е удобно – с възможност чрез виртуален ПОС терминал (без такса), на каса или по банкова сметка.

Лоялна програма на Credissimo

Програмата за лоялност на компанията е обвързана с това какъв кредит взимаш и как го погасяваш. Всеки кредит носи точки, както и всяка навреме погасена вноска. Паричната равностойност на всяка една точка е равна на 0.50 лв. Точките, които трупаш могат да бъдат ползвани като отстъпка от оскъпяването на последващ кредит.

Как да влезеш в програмата?

За да си част от лоялната програма трябва да имаш заявен заем след 11.02.2022. Също така можеш да я активираш през клиентския си профил, като от там трябва да приемеш условията ѝ. В профила можеш да следиш и колко са текущите ти точки. Друг начин да го направиш е и като се свържеш с центъра за обслужване на клиенти.

Програма Доведи приятел

С програмата за препоръка на приятел на Кредисимо всеки печели. Ти, като препоръчващ печелиш 30 лева, а човека който си препоръчал печели 15% отстъпка от оскъпяването при избран продукт Credissimo плюс.

Тази програма освен възможността да печелиш пари неограничено и да подаряваш отстъпка на свои приятели и познати, ти дава опция да я промотираш по всевъзможен начин. Било то чрез фейсбук профила си или през собствена интернет страница е напълно достатъчно само да публикуваш персоналният си код за програмата.

Друго полезно нещо по отношение на тази инициатива е, че не е задължително да си клиент на компанията, за да я промотираш. Единствено трябва да се регистрираш за персонален код и можеш спокойно да довеждаш приятели и познати.

Работно време

Работното време на Credissimo е от 09:00 до 19:00 ч. в делнични дни. В съботата компанията работи от 10:00 до 18:00 ч., а в неделя от 10:00 до 17:00 ч.

Credissimo Информация

Начин на кандидатстване:
Начин на подписване:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Последно добавени
Вземи бърз онлайн кредит до 5000 лева за срок до 18 месеца
Бързи кредити онлайн до 4000 лева за срок от 3 до 18 месеца.
Вземи до 5000 лева за срок до 24 месеца
Вземи до 5000 лева за срок до 18 месеца
Вземи до 5000 лева за срок до 24 месеца
Вземи най-новите оферти!

Абонирай се за нашия информационен бюлетин и получавай най-интересното от компаниите за бързи кредити директно на твоя имейл адрес. Така ще спестиш време в търсене на оферти. Ние ще го направим вместо теб!