Начало » Credissimo – информация и оценка

Бързи кредити до 6000 лева изцяло онлайн – бързо, сигурно и безопасно!

Предимства
 • изцяло онлайн
 • избор на сума и срок
 • само с лична карта
 • становище на момента
Недостатъци
 • без консултация в офис
 • без изплащане в офис

Информация и мнения за Credissimo

Защо да избереш Credissimo?

Credissimo е сред най-бързо развиващите се представители от сектора на небанковите финансови институции, като е в топ 100 на европейските ФинТек компании (класация European FINTECH 100). Фирмата е изключително динамична и високотехнологично ориентирана. Създадена е през 2007 година като един от първите преставители на фирми за бързи кредити в София. През 2013 година компанията започва своя път към дигитализацията, като от тогава започва да извършва цялата си дейност само онлайн.

Credissimo развива успешно бранда и дейността си и извън България. През 2016 година фирмата прави първа крачка извън родния пазар, като стартира дейност в Македония. В началото на 2019 разширява дейността си и на друг континент – Южна Америка, където стартира дейност в Колумбия.

Като ли­дер на па­за­ра за он­лайн кре­ди­ти в България, ком­па­ни­я­та по­сто­ян­но на­ла­га нови ре­ше­ния, чрез ко­и­то предо­ста­вя­ на клиентите въз­мож­ност за крат­ко­сроч­но фи­нан­си­ране. Виж мнения на клиенти за продуктите на Credissimo.

Мнение на клиент

Благодарение на иновативността си компанията се стреми да е максимално близко до своите клиенти, отговаряйки на техните нужди от бързо и удобно кредитиране. Автоматизираните процеси, нововъведенията и иновациите дават много възможности на кредитоискателите.

Небанковата финансова институция предлага из­ця­ло он­лайн за­явя­ване на кре­дит, ка­кто и одоб­ре­ние в рам­ки­те на ми­ну­ти. За това свидетелстват и обработените към момента над 1 млн. искания за кредит.

Актуални оферти за онлайн кредит

Credissimo до заплата

Продуктът е с максимална отпускана сума от 1000 лева, която трябва да върнеш за 15 или 30 дни. Решението е удобно, когато имаш нужда от пари на заем веднага и очакваш скоро приходи, било то от заплата или други.

Използвайки този тип продукт ти да можеш да удължаваш периода на изплащане неограничено. Това можеш да използваш в случай, че на падежната дата нямаш възможност да върнеш заема. Удължаването става чрез заплащане само на дължимата лихва, след което започва да ти тече нов период, в който ще можеш да върнеш сумата или да я удължиш отново със заплащане отново само на лихвата.

За редовните клиенти на Credissimo има допълнителни отстъпки и бонуси от лоялната им програма.

Мъж получава пари от credissimo през телефона си
Кредит до заплата
Сума Срок
от 100 – 1000 лева от 15 – 30 дни

Credissimo плюс

Продуктът е с максимална отпускана сума от 6000 лева, която имаш възможност да изплащаш на месечни вноски. Разсрочването е от 3 до 24 равни месечни вноски. С това решение може да рефинансираш или да разсрочиш други задължения за по-дълъг срок на по-малки вноски.

За редовните клиенти на Credissimo има допълнителни отстъпки и бонуси от лоялната им програма.

Бърз кредит до 6000 лева изцяло онлайн
Потребителски онлайн кредит до 6000 лева
Сума Срок
от 200 – 6000 лева от 3 – 24 месеца

Как да кандидатстваш за бърз кредит?

 1. Попълваш данните си и създаваш профил. Можеш да направиш това за около 5 минути и изцяло онлайн. В няколко бързи стъпки компанията ти дава възможността да предоставиш личните си данни, да избереш продукт, начин на усвояване на парите и да подпишеш договор за кредит.
 2. Получаваш становище на момента с СМС и/или на посочения от теб имейл. Една от основните характеристики при онлайн кредитите е, че получаваш отговор дали си одобрен почти веднага.
 3. Взимаш парите по най-удобния за теб начин
процес по кандидатстване за кредит от credissimo

Основни изисквания за кандидатстване за бърз кредит:

 • Да имаш навършени 18 години.
 • Да имаш валидна лична карта.

Как получаваш парите?

Взимаш парите по най-удобния за теб начин:

 • в брой на каса на Easy Pay и Fast Pay
 • по банковата ти сметка
 • по твоята дебитна или кредитна карта. Изискването е картата да е Visa или Mastercard издадена от българска финансова институция и задължително на твое име.

След колко време се получават парите?

В зависимост от избрания метод парите могат да бъдат при теб и до половин час. С услугата незабавни плащания по дебитна/кредитна карта има моментно плащане в работното време на компанията.

Нуждаеш се от бърз кредит още сега?

Можем да ти отпуснем до 5000 лева

Задължително поле
Задължително поле
Задължително поле
woman

Ще ти се обадим скоро!

Благодарим ти, че избра нашия заем. Кредитен консултант ще ти се обади на предоставения от теб телефонен номер и ще обсъдите възможностите за кредитиране.

Дублирана заявка

В последните 30 дни имаш подадена заявка за кредит към този кредитор!

Възникна грешка!

Моля, опитай отново малко по-късно.

Виж други предложения

Как и къде да плащаш вноските си по кредита?

 • Онлайн с карта, чрез виртуален ПОС терминал. При тази опция Credissimo не начислява такса за превод, но банката издател на твоята карта може да начисли такава. Препоръчително е предварително да провериш това.
 • Онлайн, чрез ePay.bg или мобилното приложение на ePay. Ако имаш микросметка там можеш по всяко едно време да платиш своята вноска, без допълнителни такси. Тук е важно да не забравяш, че в тази система за разплащане е необходимо да посочиш клиентския номер на Credissimo, към който се прави плащането.
 • Онлайн, чрез интернет/мобилно банкиране. В случай, че разполагаш с мобилно банкиране можеш да заплатиш и по този начин. Отново трябва да имаш предвид таксите за превод, които начислява банката ти.
 • На каса на EasyPay или Fast Pay. За този тип плащане ще трябва да посетиш съответната каса и да кажеш, че искаш да направиш плащане към Credissimo. При избор на Easy Pay каса е необходимо да предоставиш и личната си карта.
 • През устройство на Cashterminal. За използването на такова устройство е необходимо да имаш точната сума на вноската, плюс таксата за превод. Ще трябва да предоставиш и своето ЕГН.
 • С банков превод. Можеш да посетиш всеки клон на облужващата те банка и да извършиш плащане на вноската си там. Тук отново трбява да имаш предвид таксите за превод на банката.
как да платиш вноската си в credissimo

Удобството на клиентския профил

Компанията предлага възможността да си създадеш онлайн клиентски профил. Така, ако имаш нужда от онлайн кредит в бъдеще много бързо и лесно можеш да кандидатстваш за такъв повторно. Няма да се налага да въвеждаш отново личните си данни, освен ако няма промяна по тях.

През клиентския си профил ще можеш лесно и удобно да проверяваш състоянието на активния си кредит, както и архива на кредитната си история в компанията. Също така през профила можеш да заявиш промяна на падежна дата и да преглеждаш погасителния си план.

Информацията за различни игри, промоции и бонуси за лоялни клиенти също е достъпна в клиентския ти профил в компанията.

Рефинансиране на кредит

Кредисимо е компания, която предлага възможност за рефинансиране на кредит. В случай, че имаш други бързи кредити можеш да се възползваш от възможността да ги обединиш. Рефинансирането тук е възможно и без поръчител – можеш да си подадеш заявлението за кредит онлайн от всякъде, без да включваш гарант към него. До няколко минути след изпращане на заявлението служител на компанията ще се свърже с теб, за да те информира за становището.

Одобрената сума можеш да получиш на каса, по карта или сметка. Погасяването на вноските по рефинансиращия кредит също е удобно – с възможност чрез виртуален ПОС терминал (без такса), на каса или по банкова сметка.

Лоялна програма на Credissimo

Програмата за лоялност на компанията е обвързана с това какъв кредит взимаш и как го погасяваш. Всеки кредит носи точки, както и всяка навреме погасена вноска. Паричната равностойност на всяка една точка е равна на 0.50 лв. Точките, които трупаш могат да бъдат ползвани като отстъпка от оскъпяването на последващ кредит.

Как да влезеш в програмата?

За да си част от лоялната програма трябва да имаш заявен заем след 11.02.2022. Също така можеш да я активираш през клиентския си профил, като от там трябва да приемеш условията ѝ. В профила можеш да следиш и колко са текущите ти точки. Друг начин да го направиш е и като се свържеш с центъра за обслужване на клиенти.

Програма Доведи приятел

С програмата за препоръка на приятел на Кредисимо всеки печели. Ти, като препоръчващ печелиш 30 лева, а човека който си препоръчал печели 15% отстъпка от оскъпяването при избран продукт Credissimo плюс.

Тази програма освен възможността да печелиш пари неограничено и да подаряваш отстъпка на свои приятели и познати, ти дава опция да я промотираш по всевъзможен начин. Било то чрез фейсбук профила си или през собствена интернет страница е напълно достатъчно само да публикуваш персоналният си код за програмата.

Друго полезно нещо по отношение на тази инициатива е, че не е задължително да си клиент на компанията, за да я промотираш. Единствено трябва да се регистрираш за персонален код и можеш спокойно да довеждаш приятели и познати.

Работно време

Работното време на Credissimo е от 09:00 до 19:00 ч. в делнични дни. В съботата компанията работи от 10:00 до 18:00 ч., а в неделя от 10:00 до 17:00 ч.

Credissimo – информация и оценка Информация

Начин на кандидатстване:
Начин на подписване:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Последно добавени
Вземи бърз онлайн кредит до 3000 лева за срок до 24 месеца
Вземи бърз онлайн кредит до 5000 лева за срок до 18 месеца
Бързи кредити онлайн до 6000 лева за срок от 3 до 18 месеца.
Credissimo – информация и оценка
4.8/5
Вземи най-новите оферти!

Абонирай се за нашия информационен бюлетин и получавай най-интересното от компаниите за бързи кредити директно на твоя имейл адрес. Така ще спестиш време в търсене на оферти. Ние ще го направим вместо теб!