Начало » IuteCredit – информация и оценка

Необезпечени потребителски кредити от 100 до 10 000 лева.

Предимства
 • заявка по телефона, в офис и онлайн
 • бързо одобрение
 • само с лична карта
Недостатъци
 • без изплащане в офис

Информация и мнения за IuteCredit

ЮтеКредит България ЕООД e част от международната група АС Юте Груп, създадена през 2008 година. Компанията предлага бързи кредити без изискване за обезпечение или поръчители, предназначени за физически лица за срок от 3 до 24 месеца.

Освен на българския пазар IuteCredit предоставя финансови услуги и необезпечени кредити и в Молдова, Албания, Северна Македония и Босна и Херцеговина. Компанията набира капитала си чрез публично предлагани облигации, които се търгуват на фондова борса във Франкфурт, Германия.

IuteCredit отвори първия си офис у нас

Какво е необходимо, за да получиш кредит от IuteCredit?

 • Да разполагаш с валидна лична карта
 • Да си български гражданин или пребиваващ постоянно в България
 • Да си над 18 години
 • Да имаш постоянни месечни доходи
 • Да имаш активен мобилен телефонен номер

Какви бързи кредити предлага IuteCredit?

Компанията разполага с малка мрежа от офиси, но това и позволява едновременно да ти предложи стандартен кредит в офис, както и онлайн кредит. По този начин имаш възможността да избираш между персонална консултация от служител и кандидатстване в уюта на собствения ти дом.

Потребителски кредит

Сума Срок
100 – 10 000 лв. 3 – 24 месеца
Кредит от ЮтеКредит

Как да кандидатстваш за пари на заем от IuteCredit?

Можеш да кандидатстваш за кредит, като подадеш заявка онлайн – чрез попълване на форма на сайта или като посетиш удобен за теб офис.

Фирмата не изисква предоставяне на поръчител и не събира допълнителни такси, ако не бъде предоставен такъв. Изисква се минимално количество информация, след което получаваш информация дали си одобрен за искания от теб кредит.

Как да получиш парите след като си одобрен?

За да получиш сумата, след като си одобрен, трябва първо да подпишеш договор за кредит. Това може да стане по два начина – като посетиш офис на компанията или дистанционно, през приложението MyIute. По мнения от клиенти на IuteCredit, електронното подписване е едно голямо удобство и е за предпочитане – не трябва да се съобразяваш с работно време, трафик и др.

Договорената сума по кредита ще ти бъде изплатена чрез превод по предоставената от теб банкова сметка или може да я получиш веднага срещу лична карта във всяка каса на ИзиПей

Начини за изплащане на вноските по кредита

Може да погасяваш своя кредит по един от следните начини:

 • на каса на EasyPay
 • чрез банков превод, като в основанието посочиш номера на своя Договор за кредит
как да платищ задължения към iutecredit

Независимо кой от начините за погасяване избереш, важно е да не просрочваш задълженията си. Евентуално забавяне ще се отрази на кредитната ти история, което ще затрудни отпускането на следващ кредит и ще доведе до начисляване на допълнителни такси и лихви.

Тъй като финтех компанията разбира, че може да изпиташ затруднения и да нямаш възможност да спазиш ангажимента си в срок, предлага като платена услуга отлагане на вноска с до 17 дни. Това ти дава възможност срещу наистина малка сума да отложиш плащането на вноската си и да запазиш кредтното си досие чисто.

Услуга отлагане на вноска

Можеш да удължиш срока за плащане на вноска с до 17 дни от датата на падеж, което запазва кредита ти редовен и без просрочия. Таксата за тази услуга може да намериш в Тарифата на Юте Кредит България ЕООД. В случай, че имаш нужда от повече информация може да се възползваш от консултация със служител на фирмата.

Управлявай кредита си с мобилното приложение MyIute

Мобилното приложение е създадено, за да отговори на най-съвремените изисквания на потребителите. Удобството да достъпваш профила си директно през мобилния си телефон е съчетано с повечето от предлаганите от компанията услуги.

рекламен банер на IuteCredit

Предимствата, които ти дава мобилното приложение са:

 1. Кандидатстването и подписването стават лесно, бързо и сигурно.
 2. Спестяваш необходимостта от документи на хартия, не е нужно да посещаваш техен офис.
 3. Заявяваш, подписваш и получаваш кредита си през твоето мобилно устройство.
 4. Получаваш персонални оферти – само за теб.
 5. Управляваш кредитите си в движение или в удобството на твоя дом.
 6. Можеш да изтеглиш сертификат за приключен кредит.
 7. Получаваш най-добрите оферти от партньорите на Юте Кредит.
 8. Можеш да видиш предварително одобрена сума, ако компанията може да ти предложи такава.
предимства на мобилното приложение на iutecredit

IutePay – какво представлява?

ЮтеПей е само една от ползите да имаш мобилното приложение MyIute. Работи на принципа „вземи сега – плати по-късно“. В приложението можеш да разгледаш актуалните предложения от партньорите на компанията и да избереш това, което искаш. Плащането на избраната стока става на удобни месечни вноски.

Юте Кредит – въпроси и отговори

 • Компанията предлага ли кредит до заплата? Не. Продуктът, който можеш да ползваш е кредит с равни месечни вноски.
 • Можеш ли да вземеш кредит, ако си безработен? Не. Някои кредитори не изискват да имаш доказуем доход, но Юте Кредит не са сред тях. За да кандидатстваш за кредит е необходимо да имаш постоянни месечни доходи, което означава задължително да работиш на трудов договор.
 • Можеш ли да кандидатстваш за кредит, ако си с лошо ЦКР? Различните компании имат различни критерии до колко могат да отпускат бързи кредити с лошо ЦКР. Все пак, имаш реален шанс за одобрение дори при частично влошена кредитна история. За да не изпадаш в такава ситуация трябва винаги да се стремиш да плащаш вноските си навреме.
 • За колко време ще получиш отговор при кандидатстване? От Юте Кредит се стремят да разгледат искането ти за кредит веднага, щом го получат. При всички случаи можеш да очакваш становище в рамките на 20 минути, което е наистина бързо.
 • Трябва ли ти поръчител? Не. IuteCredit е сред малкото кредитори, които не изискват наличие на поръчител или солидарен длъжник. Това е едно улеснение за клиента, тъй като всички знаем колко трудно е да намериш достатъчно доверен човек, който да гарантира за твоят онлайн кредит веднага.
 • За какво може да получиш отказ? Кредиторът е задължен да направи оценка на кредитоспособността ти при всяко искане за кредит. Тази оценка включва множество фактори, като например анализ на доходите и кредитната ти история. Ако си получил отказ, имаш право да кандидатстваш отново едва при промяна на кредитното или финансовото ти състояние. Сред възможните причини за липса на одобрениe могат да бъдат непостоянни или не достатъчно сигурни доходи; Наличие на забавени или просрочени задължения към други кредитни или финансови институции; Наличие на множество активни или ново разрешени кредити;

Искаш кредит в извън работно време – възможно ли е?

Необходимостта от финансиране не се движи по календар и не отчита работни и почивни дни. Много често се случва именно във връзка с продължителни празници да ти потрябва определена сума – за почивка или дълго отлаган ремонт.

Отпускат ли се кредити в почивните дни?

Тръгваш на почивка, но колата закъсва. Планираш малък ремонт, но не успяваш да организираш финансирането за необходимите ти материали през седмицата. Трябва ли да отложиш плановете си? Има ли възможност някой кредитор да ти отпусне необходимата сума преди първия работен ден на следващата седмица? Именно в това се състои предимството на онлайн кандидатстването. Тъй като сам попълваш данните, не е необходимо да се съобразяваш с работното време на офисите и може да го направиш дори в почивен ден.

Можеш ли да кандидатстваш в извънработно време?

Когато говорим за кандидатстване в офис на банка или небанкова финансова институция, основно ограничение се явява работното време. Представи си, че работиш с определено работно време и то съвпада с работното време на кредитора. Как в този случай би могъл да отделиш време за кандидатстване за бърз кредит? На помощ идват онлайн кредитори, като IuteCredit. Създаването на заявка онлайн не изисква спазването на определено работно време. Подписването на договора, в случай, че е избрана дистанционната форма на подписване – също. Можеш да подпишеш всички документи електронно, през приложението MyIute, без значение дали е работен или почивен ден, както и дали е в работно време или не.

Малко по-различно стоят нещата с изплащането на одобрената сума. Ако сумата ще ти бъде изплатена по банков път ще бъде необходимо да изчакаш до първия работен ден, за да я получиш. В случай, че си избрал да получиш сумата на каса за разплащане, от типа Изи Пей, можеш да получиш сумата и в почивните дни – повечето каси работят и през уикенда. А при положение, че не е необходимо предварително да посочиш конкретна каса, може да избереш каса с удължено работно време или такава, която работи в почивните дни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Последно добавени
Вземи бърз онлайн кредит до 3000 лева за срок до 24 месеца
Вземи бърз онлайн кредит до 5000 лева за срок до 18 месеца
Бързи кредити онлайн до 6000 лева за срок от 3 до 18 месеца.
IuteCredit – информация и оценка
4.5/5
Вземи най-новите оферти!

Абонирай се за нашия информационен бюлетин и получавай най-интересното от компаниите за бързи кредити директно на твоя имейл адрес. Така ще спестиш време в търсене на оферти. Ние ще го направим вместо теб!